中國駐英大使話條例一定通過.比英記者屌到成隻狗咁

424 回覆
3326 Like 8 Dislike
條友話香港繁榮證明一國兩制成功
而點解要逃犯條例, 係因為香港係逃犯天堂又點會繁榮
咁睇上面未縮喎, 林鄭千祈唔好縮, 辜負中央對你嘅支持
狗口講人話,睇到嘔血。
條友自己講唔係有一國兩制都冇上街, 即係得一個中國早就鎮壓左
有時候真係忍唔住笑
得80萬人支持修例=620萬唔支持 係咪要咁諗
比錢人屈佢貪污,再送佢翻去👌🏻
呢d中國式邏輯真係好撚on9:
司法有進步=司法無問題
唔認同唔接受就係外部勢力別有用心
自己作數就得
好想同佢講屌你老母個80萬假架
無恥到一個點。
算啦
香港俾得你入去都控製曬
請廣傳

睇完會唔會有人話係個記者恰佢?
Cls香港移交罪犯數目少就要送中?少都可以有好多原因

過去十年,香港根據與其他司法管轄區簽訂的移交逃犯協定,向其他司法管轄區提出了24項移交逃犯要求;而其他司法管轄區根據與香港簽訂的移交逃犯協定,向香港提出了66項移交逃犯要求。因應這些要求,其他司法管轄區向香港移交了11人,並拒絕了香港的四項要求;而香港向其他司法管轄區移交了23人,並拒絕了其他司法管轄區的五項要求。至於其餘的要求,有的在處理中、有的因未能尋獲逃犯或其他原因而未能執行、有的要求因逃犯已在第三地或要求方被逮捕或其他原因而被撤回。

Source: https://www.info.gov.hk/gia/general/201806/20/P2018062000412.htm
4:22 If not form this policy, it will not have this demonstration 係咪直接講左中國冇集會自由
公平審訊?趙連海點解釋?劉曉波點解釋?李旺陽點解釋?
咁大件事,成個網頁都冇提過喎
屌你答到好似鬼王咁
條友咁撚誠實既
ONE COUNTRY SYSTEM
個記者好醒, 真係完全針鳩住佢黎打
完全唔打算同佢糾纏鳩up
講完一樣佢開始鳩up就轉下個point直線抽擊, 太多point俾人打, 成身咁多屎咁都去接受訪問
抽到佢口疾疾
女主持留左力
點睇都唔似屌打
有幾可可以咁坐定定單對單質詢啲狗官
次次Q&A得個幾題
警察數字原來係咁用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞