班狗狗衝出國際,Reddit 第一熱門

439 回覆
5991 Like 16 Dislike
牧師係 Pastor
有冇人ig down左?
根本全世界都好尊重記者 你咁屌記者 簡直就係自殺
以為自己邊位?要耶穌親自落黎搵你?自己上去啦
I cant see your fucking Jesus

Fuck your Jesus

Your Jesus is not H E R E

Where is your god

唔好下下直譯好啲?
唔係架
至少有一個國家係唔尊重記者
嗰個就係中國
We are superheroes without weapons
https://lih.kg/1219554
Redditors share!!!!
老老實實,無片唔好亂黎
我地知警犬有幾仆街所以信,但你得張圖外人未必信
就好似前一輪洗Reddit 咁有鬼佬話係propaganda, 你某個方向訊息太多而証據唔夠可能會反效果
Ask your Jesus down and talk to me?

加返少少叫佢由天堂落黎搵我地既感覺會好啲

利申:翻譯系
一定要令所有人既付出同犧牲都變得有價值
佢地仲要係完全冇危險之下冇出旗開槍
完全唔係沉日條友講既咩情況危急
香港警隊以前辛苦建立既一切
一鋪玩撚完
一次過得罪哂唔同層面既人

得罪普通市民
得罪律師
得罪基督徙
得罪記者

全因為政府為硬推惡法
普羅大眾既敵人唔應該係香港警察
而係果班手持外國護照
全家人係外國生活既濕9政棍

過100k
應該打咩?
但係牧師好似上咗報 quote新聞得唔得
見到有巴打整左片仲譯埋
https://lihkg.com/thread/1219385/page/1
點都好,我覺得唔好一張meme圖加句對白就算,說服力唔夠
果然係國家養既畜牲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞