班狗狗衝出國際,Reddit 第一熱門

439 回覆
5991 Like 16 Dislike
文宣做到野
屌,真係好心寒
隔離post又係有一班便衣拎唔出pass
http://lih.kg/cNqgFT
成班大陸樣,係咪應該查下呢單野?
Reddit 有人問做咩塞把遮比個記者:

umbrellas have become a symbol of protest in HK

唔係耶撚
不過我聽到都嬲嬲地
話曬都係上世紀嘅亞洲四小龍
又多人移民
reddit d留言係咪大部分香港人黎?
611之後
請你尊稱佢哋為基督徒
咁多位香港人,大家認為星期日上街係為左咩!?

為左抗惡法?無錯
為咗迫林鄭下台?無錯

但最重要既係保護香港人!!!!!!!!!!

暫時最少已經有11個香港人為咗我地被捕
當中包括為咗我地而食棍!!!中椒!!!同埋中槍既香港人!!!!!!
星期日上街我地一定要為佢地發聲!!!唔可以忘記佢地!!!!!

大家集中目標:
1.撤回送中惡法
2.林鄭及相關官員必須問責下台
3.釋放所有被捕人士及保證不會檢控任何示威者
4.起訴涉嫌謀殺之警員及其上司
5.成立具效力之警方濫用暴力調查組織
6.釋放所有在囚政治人士,包括黃之鋒及梁天琦

香港人,記得一個都不能少!!!!!!

唔可以放棄任何一個自己人!!!!!!
知錯了
基督徒*
Push
犀利!
Like下個page ,我覺得爭取反送中,仲有好多可能性,好多勇士行最高,但係其實好多人都想係屋企默默付出!
長期作戰,理性,非暴力!
https://www.facebook.com/Arrowofpeace/
腥港警賊呢就除咗黑暗醜惡,佢地仲好撚柒架

班聖徒會原諒你
sing hallelujah to the lord
其實比遮同頭盔記者果下國際社會加左好多分
另一邊就係法國記者屌柒班狗射記者

道德方面贏曬
佢地落地獄咋
邊有資格見耶蘇
話時話
呢包說話推左去比外國記者未
有份出席支持呢個做法嘅記者好波
香港公安又揚威國際
pishhhhh
巴打借相黎用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞