【 突發】第二輪炮火!行動升級!除咗取消港共外國護照,我地正式開辟聯合國人道罪行戰線!

5001 回覆
19580 Like 24 Dislike
pushhhhhhh
輕輕一推
想知巴絲們有冇外國人sd信嘅sample 或其他幫到手嘅方法 想叫身邊fd做啲嘢
好波!推
加油呀
Push
香港人加油
老實講,你quote hunger game嗰句真係好諷刺。因為最後其實只係成立咗另一個極權
發夢見到

速龍小隊英籍總警司 https://m.facebook.com/david.jordan.568847 David Jordan

添華道立法會大樓外防線: 英籍總警司 https://hk.linkedin.com/in/rupert-dover-39095620/de Rupert Dover

Source蘋果

千奇咪畀佢地扑完射完就着草翻英國 記得要畀佢地共享大灣區榮耀 有冇巴絲可以寫template畀英國
push

不要小看網絡平台的威力,
每多一個發聲,
就多一份力量!!!

大家可以都叫朋友係自己既網絡平台到發聲
呢個係其中一個發聲方法
不要俾政府睇死
我地係唔會就咁屈服強權

一齊呼籲香港KOL清晰表明立場去發聲!

急!!需要大家幫手!!
https://lih.kg/1219585

你好,
作為香港既KOL, 係應該做Key Opinion Leader應該做既事!
如果你是支持這次香港的抗爭運動,希望你能夠發揮不同角色的作用,係你既網絡平台上發聲!

作歌既可以作歌,拍片既可以拍片,寫文既可以寫文。
但絕對唔係求其出個story, 影下地下,影下天空,就話自己緊張香港。

亦希望你清楚表明自己的立場,不是食大茶飯講d唔講d, 而係真真正正講出你對引渡法既睇法!

當你口說支持,但又沒有就著KOL的角色,在網絡平台沒有就香港的抗爭作出清晰的回應和表明立場,身為Key Opinion Leader, 你慚愧嗎?
推!!
Pushhhh 曾經係移民行業做過,已經share咗呢個post俾有各地移民agent/律師牌照嘅前同事們睇,如果樓主需要嘅話,希望佢地有呢個心同能力可以幫到樓主手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞