【 突發】第二輪炮火!行動升級!除咗取消港共外國護照,我地正式開辟聯合國人道罪行戰線!

5001 回覆
19580 Like 24 Dislike
推推推
pish
推! 香港人加油
加左urgent-action@ohchr.org
<- 呢封信係叫收件人幫手, 以佢地既江湖地位去出email 俾urgent-action@ohchr.org, 促請聯合國出面. 你叫返 urgent-action@ohchr.org 促請 urgent-action@ohchr.org .... 無話唔得既
解1001! 香港加油!

另外
612 當日係 前線喊既同學仔!如果你見到!
你地唔洗怕,唔洗驚!

你地做得比好多香港人更好
你要為自己自豪!
推!
香港人加油! 屌你老母林鄭!
做得好呢啲先係做實事
Push
推!
各大友好組織名單:

https://drive.google.com/file/d/16rVgYMRSdWx9SWh_d8l02rgTvpxVd6do/view?usp=sharing

請大家不斷repost名單
推到全世界都見到
推到賣港人士笠曬水
Good job!
推啊香港!!!!!!
首先,我喺呢度同你地講一聲"多謝!"
呢班港共狗官同建制派食屎狗,我想做鳩佢地好耐,但可惜我能力有限
我明白你地做緊嘅行動係自發性嘅,但你地都需要花費大量時間去搜證去準備文件,會影響到你地自己本身日常嘅工作
我好想幫你地手,但耐何我唔識法律,英文亦都一般,實際工作我唔知點樣幫助你地,最多都係喺網上平台同chat group share呢個貼俾其他網民知道連登有一班戰士喺度對付緊班仆街賣港賊
其實我有諗過買啲零食寄俾你地以表示一下我對你地嘅尊敬同埋支持,但怕你地暴露身份同位置所以唔知可唔可行
再次多謝你地嘅努力同付出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞