*癱瘓地鐵文宣* 幫手傳出去 推上熱門

682 回覆
1887 Like 27 Dislike
push
613 地鐵涼冷氣
https://lih.kg/1211146

完整內容 睇埋呢個
岩岩先睇清楚巴打係想靠塞滿令列車停使

我覺得淨係係旺角+金鐘, 各搵廿個人咩背囊,一人一個閘門,順序卡住閘門等佢閘唔到,咁就已經可以ko 一條線
依家呢個地步已經係一鑊熟 仲理佢
push
Push
push
一唔小心又推左添
其實唔一定要集合定咩
阻到間車開就啦
爭先恐後係中轉站係上車
搞到無限開閂
係車有人鬧交打架立刻聯絡車站職員
咩都要試
支持
要推
push
合法㗎喎
你反彈極你可以做啲咩?
你又知邊個真正撘車?
咁樣玩你幾年
你鐘意啦
麻煩幫手copy and share 我一個人能力有限

如你手上有關於今天(2019年6月12日) 香港警察對市民 記者 議員 使用不必要的暴力的圖片 影片 聲音檔案 請用以下方法發送到各大媒體! 請廣傳!

If you have any visual evidence or audio recordings of Hong Kong police exerting excessive and unnecessary violence on protesting Hong Kong citizens, journalists, and legislative officials today (9th June. 2019), please send them to the media attached below! Please spread this message!

BBC News
WhatsApp: +44 7555 173285
Email: yourpics@bbc.co.uk

NBC NEWS
WhatsApp: +1-646-858-9310
Telegram: +1-646-858-9310
Email: tips@nbcuni.com

The Guardian
Whatsapp: +44 7867 825056

New York Times
WhatsApp: +1 646-951-4771
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞