世界級遊戲《欠債要靠賭博來還》 唔玩對唔住自己!

965 回覆
328 Like 18 Dislike
玩到停唔到
求教點樣先可以窮到仆街
差1-5級結局

一場贏兩球幾好撚爽
現實都咁易就好了

一場贏兩球幾好撚爽
現實都咁易就好了

户成功破紀錄
發現令日子快過的方法:
step 1.賭博-》
step 2.拉霸機-》start-> 返回 -》
step 3. 重覆step 2

叫雞都快喎巴打,入一入去出返黎就一日
發現令日子快過的方法:
step 1.賭博-》
step 2.拉霸機-》start-> 返回 -》
step 3. 重覆step 2

叫雞都快喎巴打,入一入去出返黎就一日

pk了,課金都唔掂

pk了,課金都唔掂

咁多羽毛唔怕啦

初初無錢又本賭馬我多數都玩老虎機
2000或以下既老虎機個職員無check得咁緊,都易贏錢
可唔可以講下老虎機職員係咩一回事,同埋有無得爆機
可唔可以講下老虎機職員係咩一回事,同埋有無得爆機

有得game over....

會請你食炸雞

之後就會去番lv6
屌你老母,玩咗咁耐都係賭乜輸乜
得幾舊水既買晒30倍馬真係一鋪翻本
窮既買馬場tshit 玩中級馬場10倍
有錢既買金馬玩50萬10倍

一場贏兩球幾好撚爽
現實都咁易就好了

户成功破紀錄

直接用道具再買10陪啦

成功左

中左前途黑暗就唔黑暗

其實有冇人試過淨返工都還到債呀
其實有冇人試過淨返工都還到債呀

係無可能,隻game就係逼你賭錢
玩左兩日,少少心得:
1. 無錢就初級馬場買2.3倍慢慢滾大佢,跟住中級--->高級如是者買落去,2.3倍好易中
2. 玩到有返咁上下錢,去高級雞竇揀送金馬果隻雞不停送禮服俾佢換金馬,再用金馬去高級馬場買10倍馬,十次中一次都回本,贏親就五千萬
3. 呢個時候如果你有好多錢剩,千祈唔好還清啲債佢,因為剩低嘅錢只得10%會繼承落下round度,將多餘嘅錢換曬做金馬,咁你遲下窮到燶嘅時候都可以all in前途黑暗翻身

高級馬場贏一次係五百萬 sor
岩岩先搵到人生第一筒金

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞