世界級遊戲《欠債要靠賭博來還》 唔玩對唔住自己!

965 回覆
328 Like 18 Dislike
好似幾過癮
一入app store已經係熱門到
老虎機點撞機?
老虎機點撞機?

佢有得比你撞個時 㩒個女仔
點解成日還清債務就會變返做第五級嘅
同埋還清完啲錢會得返好少 明明唔止咁少
點解成日還清債務就會變返做第五級嘅
同埋還清完啲錢會得返好少 明明唔止咁少

個event咪話你輸哂
我岩岩都比條女呃左我幾m
隻雞好撚高豆 送咩都滿足唔到佢
想知到最低層冇錢還會點?

逼你飲親地獄子丼

And then game over 冇得再玩?
點先算爆機?
已經住緊第十級
點先算爆機?
已經住緊第十級

做哂佢

人生已經玩完

我都係多你5蚊炸

人生已經玩完

我都係多你5蚊炸

我得返2蚊
我賣左幾次老婆

遊民級還一百幾萬 有無計

遊民級還一百幾萬 有無計

慢慢賭馬上翻去囉!
跑馬次次買3.5倍再中綠色就穩贏

買開30倍 中紅色 150k

唔係囉
3.5倍中綠色跑第2
收工前應該爆左機
🙏🏻

琴晚開始玩,齋靠賭馬就賺左大錢
還錢越少越好(還Min pay, 如果唔係好有錢,唔好升級住宅)
因為一還晒D錢,就會出劇情,D錢即剩返十分一
唔好走數,一開始可用羽毛擋住先,還得多就會拎返D羽毛

賺錢可以用打工或者賭馬

錢少到得1萬或以下既就打工,用多幾隻手指CLICK好快完

賭馬方面,自己衡量自己勝率,
建議玩3.5倍,頭2個馬場果D 5.7倍都算OK好撞,眼界好可以撞高D
1~2名撞綠,3~5名撞黃,之後果D就要搏紅
落注量就落自己身家約1/8,急住要錢既可以落1/6或者更多

去到後期,就去最貴果間夜店No1用廿幾萬買禮服換金馬,再用金馬賭最貴馬場10倍

最後一日 得返4500 allin加道具
跑馬次次買3.5倍再中綠色就穩贏

買開30倍 中紅色 150k

唔係囉
3.5倍中綠色跑第2

馬跑緊 3位以內綠色 4位以外要黃色
連中16次紅色
前途黑暗叻豬
仲賭緊3.5咋
玩左15分鐘就50萬
連中16次紅色
前途黑暗叻豬
仲賭緊3.5咋
玩左15分鐘就500

還錢越少越好(還Min pay, 如果唔係好有錢,唔好升級住宅)

賺錢可以用打工或者賭馬

建議玩3.5倍,頭2個馬場果D 5.7倍都算OK好撞,眼界好可以撞高D

去到後期,就去最貴果間夜店No1用廿幾萬買禮服換金馬,再用金馬賭最貴馬場10倍

賭馬次次都唔中,可能眼力唔夠好

賺錢可以用打工或者賭馬

賭馬次次都唔中,可能眼力唔夠好

試下好似上面D巴打
㩒實左先,適當時候放手,同埋集中D
練多幾次就OK
玩3.5倍,有40%勝率己經好OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞