世界級遊戲《欠債要靠賭博來還》 唔玩對唔住自己!

965 回覆
328 Like 18 Dislike
其實只係玩前途黑暗都可以
中一次可以玩多29次
頭先連續中咗6次前途黑暗
技巧係先㩒住個stop, 眼見條野掃過紅bar隔離條黑bar就放手
大家記住贏大錢後唔好咁快清哂d債
應該買多d金馬返來先還
一還完就冇哂錢

琴晚開始玩,齋靠賭馬就賺左大錢
還錢越少越好(還Min pay, 如果唔係好有錢,唔好升級住宅)
因為一還晒D錢,就會出劇情,D錢即剩返十分一
唔好走數,一開始可用羽毛擋住先,還得多就會拎返D羽毛

賺錢可以用打工或者賭馬

錢少到得1萬或以下既就打工,用多幾隻手指CLICK好快完

賭馬方面,自己衡量自己勝率,
建議玩3.5倍,頭2個馬場果D 5.7倍都算OK好撞,眼界好可以撞高D
1~2名撞綠,3~5名撞黃,之後果D就要搏紅
落注量就落自己身家約1/8,急住要錢既可以落1/6或者更多

去到後期,就去最貴果間夜店No1用廿幾萬買禮服換金馬,再用金馬賭最貴馬場10倍

賭馬次次都唔中,可能眼力唔夠好

試下好似上面D巴打
㩒實左先,適當時候放手,同埋集中D
練多幾次就OK
玩3.5倍,有40%勝率己經好OK

當然直接all in 前途黑暗/四面楚歌
練到自己可以揀中紅色為止
無錢就問老婆借
之後再去國際馬場all in 預支

琴晚開始玩,齋靠賭馬就賺左大錢
還錢越少越好(還Min pay, 如果唔係好有錢,唔好升級住宅)
因為一還晒D錢,就會出劇情,D錢即剩返十分一
唔好走數,一開始可用羽毛擋住先,還得多就會拎返D羽毛

賺錢可以用打工或者賭馬

錢少到得1萬或以下既就打工,用多幾隻手指CLICK好快完

賭馬方面,自己衡量自己勝率,
建議玩3.5倍,頭2個馬場果D 5.7倍都算OK好撞,眼界好可以撞高D
1~2名撞綠,3~5名撞黃,之後果D就要搏紅
落注量就落自己身家約1/8,急住要錢既可以落1/6或者更多

去到後期,就去最貴果間夜店No1用廿幾萬買禮服換金馬,再用金馬賭最貴馬場10倍

賭馬次次都唔中,可能眼力唔夠好

試下好似上面D巴打
㩒實左先,適當時候放手,同埋集中D
練多幾次就OK
玩3.5倍,有40%勝率己經好OK

當然直接all in 前途黑暗/四面楚歌
練到自己可以揀中紅色為止
無錢就問老婆借
之後再去國際馬場all in 預支

連登真係個個都神射手 自問中黃色都有難度
BTW 而家先知個老婆咁有用,平時搵雞碎咁多,又淨係識屌晒鬼要住豪宅

點解做到土豪還清曬冇得繼續上?

點解做到土豪還清曬冇得繼續上?

而家又跌返落平民
頭先連續中咗6次前途黑暗
技巧係先㩒住個stop, 眼見條野掃過紅bar隔離條黑bar就放手

哩招真係得!!!贏左幾次!!!
金馬再十賠真係屈機,希望佢整走隻金馬,後期可玩性太低,or 唔好無限金馬
見到fb有人share
估唔到有討論

太易玩了
無啦啦睇唔到廣告
Fever果度click完好就冇野出
但一個鐘都仲得

有冇人都係咁

要還幾耐 8至10級都解咗,但第七級又入唔到最top嗰間夜總會
人生已完
隻game 有冇得較冇背景音樂?
個game是咪要收費?
要比我credit card

見到了

Setting 有
個game是咪要收費?

求解答
個game是咪要收費?

求解答

咩都冇比就玩到
廣告都唔見
個game是咪要收費?

求解答

咩都冇比就玩到
廣告都唔見

收左錢 點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞