世界級遊戲《欠債要靠賭博來還》 唔玩對唔住自己!

965 回覆
328 Like 18 Dislike
唔怪得從來係見過fever
原來開左Adblock
唔怪得從來無見過fever
原來開左Adblock

如果現實發生就好
每次還清啲錢係咪會越欠越多?我7-10解哂,但下面一個都未清,每次都欠成幾百萬
每次還清啲錢係咪會越欠越多?我7-10解哂,但下面一個都未清,每次都欠成幾百萬

欠幾多無分別
個Min pay係睇你住咩屋
用道具無難度
玩咗半日爆晒上面果啲 而家係咪係咁輸錢就爆機... 如果係都幾悶下
玩咗半日爆晒上面果啲 ( 五至十級 ) 而家係咪係咁輸錢就爆機... 如果係都幾悶下

一場一千萬
留名

欠幾多無分別

我解哂1-5層,但發現後面越欠越高

欠幾多無分別

解哂1-5層,但發現後面越欠越高
好撚悶
齋靠賭馬已贏過億,十關解晒,仲有七十幾隻金馬,唔個做咩好

巴打由下面開始解

巴打由下面開始解

最後先解返1,2,3關,要特登輸晒d錢賣老婆

On99

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞