坐係屋企個班覺唔覺得慚愧

317 回覆
987 Like 303 Dislike
我都好想出去

但今日做嘢攰到pk

加上屋企人反對已經嘈左一場

依加只可以係屋企做鍵盤戰士
慚愧 身在台灣 想走走唔到
唯有幫手推post 幫大家諗下計 屌撚7啲狗
唔衝仲on9
要香港人衝? 叫佢哋行前都叫唔郁啦
食咗兩三粒催淚彈 都覺得慚愧 前面硬食椒又推鐵馬 見到自己人比狗推跌打幫唔到手好心痛 不過最應該慚愧嘅係仆街林鄭同佢班狗
上次衝左, 領悟到手無寸鐵衝黎唔知做乜. 今次呢班人又重覆犯錯
唔慚愧 隻腳最近骨折 唔想再俾人撞跌
如果出到嚟要人照顧返轉頭 對件事完全無幫助
你唔好on9啦
每個人都有自己嘅選擇,係屋企都可以幫手
點幫
好慚愧
去左 3點前上過前線
3點後食完晏返去聽到要full gear先好上前
我身上乜都冇 有既早個陣已經一件一件除哂比前面
冇鏡冇毛巾冇頭盔 只係著住一件雨嬲 我好撚淆
我好撚慚愧 我啲朋友全部係下面 我一個拖住男朋友跑
我好撚慚愧好似逃兵咁 一直收到放彈開槍中眼失血過多既報導 好想佢地快啲走 佢地冇諗住要企前面架
我好對唔住我啲朋友 對唔住大家 對唔住我幫唔手靜係識驚
我比到既已經比哂出黎 冇份衝真係好對唔住 我好驚
最後朋友冇事 但仲有好多人有事 我唔敢睇報導 我覺得自己冇份幫好內疚 拜託所有人都唔好出事
其實唔止中年、老坑,回程仲見到好多中學生嘻嘻哈哈
想到今天罷課去野餐的後生仔、後生女,我真係覺得很心痛

我們生活在同一個城市,我們將會被同一件事迫害。
但有些人卻依然可以無動於衷。
好頹 企天橋嗰啲人仲要係到鳩叫 有時企喺前都未必睇到曬啲嘢 所以每次啲人一叫都好驚 我地中曬招 啲人淨係識叫走 但係從來冇話過補位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞