坐係屋企個班覺唔覺得慚愧

317 回覆
987 Like 303 Dislike
其實聽日仲洗唔洗出來金鐘還是只需不合作運動

利申: 慚愧 淨係來回幾輪送物資過去
睇到班黑警既作為 真心覺得欠左班義士
我都係 覺得自己會係負累 今朝6點出到攞咗幾袋物資過去但係3點前有事走咗
我同朋友撤退時
見到班中年人、老坑馬照跑 舞照跳
彷彿金鐘發生既野都係平行世界一樣
而且仲有D阿伯望住電視指指點點
尋晚開始守金鐘,直到今日晏晝
好想出黎,但我真係好攰好攰
好慚愧
慚愧
我是港豬,只識share 資訊支援,唔敢出,我是垃圾
Sorry一個鐘前已經走左
咁果時真係好恐怖,啲人驚係咁走都好正常
辛苦哂
我果時食咗tear gas 之後,都好多人幫我手
我覺得都仲有唔少香港人好肯幫手
我都係 有家庭顧慮
唯一可以做既就係盡量share相關消息 比更多人睇到
Sorry
我真係好想好想出嚟
可能所有說話大家都唔會接受(包括我自己),我有恐慌症,一到人多地方會又嘔又暈
對唔住。
唔緊要 大家聽日再出過嚟 做得幾多得幾多
唔好放棄 食咗四五粒催淚屌你老母死黑警 明明冇衝 都擲四五粒入人羣
要輪住上嘛
你自己生係香港諗野咪又係大陸仔諗法

人地唔follow 就屌撚哂其他人,成個弱智紅衛兵咁

我無話唔鐘意人地咒,最多我開住冷氣食住雪糕慢慢吊番你囉 係唔出去丫,吹咩?

最撚憎就係企係道德高地逼全世界人認同,人地唔認同就口出惡言,唔好話政治理念,連基本做人禮貌都無 ,正一垃圾
已經好好!!辛苦哂!
唔覺, 已經做咗十二個鐘真係冇力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞