坐係屋企個班覺唔覺得慚愧

317 回覆
987 Like 303 Dislike
所以我今朝去一去即走,發病5年第一次咁憎自己個病
祝早日康復
係 屌佢班人渣 我地係立信 明明好和平 傳下物資上前邊政總個到 無啦啦擲鳩我地我當時真係大大聲講咗句 屌你老母死警犬 (一直以來都覺得家家有本難念的經 做警察嘅未必真係全部都係仆街 但經過今日之後我正式宣佈警犬冇一個係無辜㗎) 嚟呀 聽日就打鳩我 我賤命一條 唔撚驚
照顧好同教好佢地係你最重要做嘅嘢
Thank you 好感動
樓主又做左d 咩咁偉大?
大人有咗家室有老有嫩 所以就要冇乜負擔嘅年輕人食
佢係黑警黎
明日一哥
負評比你堆垃圾同事
你同老細
我堅病 都係出唔到
勿屌
多謝你
覺⋯我買左d物資又發覺未必運到去前線⋯我帶左d豬咀⋯但反而冇人想拎⋯我見到大家短褲短衫咁去衝⋯其實好希望佢地可以保護自己先 唔好得個勇字,有事既時候浪費人力物力去急救⋯亦都係呢點令原本係屋企既我見到手無寸鐵既前線市民 好想做d咩黎保護佢地 感激佢地既付出⋯
自己冇裝備 亦都唔想浪費大家既物資+唔敢衝
只可以係橋上睇大家比催淚彈驅散⋯
我自己好似隔岸觀火咁⋯⋯真係好對唔住好無力⋯⋯我既朋友黎到淨係不停叫我走⋯我唔想走但我知我留係到都係冇用⋯

生於亂世有種責任!本身都覺得比成千蚊買物資好肉痛(平時我好慳) 但去到發覺更多人比我付出得更多 亦係錢唔可以買到既 希望大家都略盡綿力 有錢出錢有力出力當係比自己良心好過d既安慰劑都好
覺,我真係覺得自己垃撚垃,攞個屎忽出嚟比人屌到爛都死不不足惜。。。。。。
對唔住。
我一去到金鐘 好多人話前面唔夠人 咁我同我嗰fd就走咗過去 原來前面就係防暴警察 一開始都勁淆 中咗一次又一次 但係我同我嗰fd都選擇繼續企前面 因為我地知道冇咗我地就冇人上 好希望今日企喺天橋嗰啲可以再幫下手 今日真係好心痛

Btw 胡椒噴霧同催淚彈真係好撚痛
覺 sorry
唔覺嘆緊冷氣
好慚愧因爲大住肚屋企人極力反對
話我出去只會拖累人 其實我真係好想出去
慚愧 所以我來了
打足3條街 打足3次前線 食左6-7粒 頂唔順 要走了
同問 只係企係後面叫加油、明知危險仲帶個細既出黎、距離催淚彈9哩遠就叫人走 令到前線一退 就所有位一齊崩個班,見到義士比人打到流血,覺唔覺得慚愧?
要大量盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾盾出盾盾
慚愧 好撚慚愧 琴晚守到今日中午 頂唔緊走左 起身就見新聞形勢180度轉變 我乜彈都無撚食過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞