金鐘站逢年輕人被一字排開搜身!!

691 回覆
1626 Like 13 Dislike
推爆佢
痴撚線,憑咩咁做,警察既權力都係人民賦予,傻撚呀左。
要人一字排開 當呢度酒吧有人犯毒呀,on撚柒9,做埋呢啲野,大家記住記低啲狗既number,之後投訴番
白色恐怖
痴撚線
你出黎 你係到做咩野你 成盤薯條係到 用黎攻擊差人係咪
一定要影低sd晒俾外國政府睇
仆街啦 灣仔一樓 下就都有狗
撕裂社會的罪人除了政府,還有香港警察
打壓宗教喎
死全家啦
咁撚驚不如宣布戒嚴啦笨柒
黑警死全家!
痴撚線
csl
剛Meeting完,老頂有以下資訊及提示:

1. Legco 個Drum底,平時做PM果度,將不會開放。迫晒啲人在立法會道攪,到時會有黃藍兩陣。

2. 務必保住立法會入口大閘不予人闖入Drum底,否則輸鳩左。

3. 遇有暴徒犯法,務必一group人去追捕,不要單獨。

4. 如情況許可,用OC foam好過棍,因為感覺無咁暴力。不過,如果對方有晒裝備,就唔洗諗,用棍大大力。

5. 提提眾兄弟保住冷靜,始終周圍係鏡頭,唔好蝕俾啲仆街。落到地,要互相提醒。

6. 黎緊所有在Zone A嘅公眾活動都係NTN食晒,不過到時老闆會吹雞㗎喇,因為大家知唔夠做,但始終未落到地未知有幾多對手,所以都硬食頭part先。

7. 大家會拍住PTU瘋狂Stop and Search, 記得影清埋可疑人對鞋。因為衫易換,鞋難啲。

8. 網上介紹好多土製武器,如雀巢咖啡加隻襪,事實上又拉唔到啲乜,唯有嚇鳩佢加記清楚所有野。

9. 據知,拉左人會最後交由Crime HKI跟進。老闆話盡扣押48小時,不過應該係Crime HKI嘅事,得個知。
是日笑話 香港警察
無法無天
入M記逗? 傻撚左?
逗人都會合理懷疑, 要逗就逗哂全部食客!!
屌你老母死黑警!!
塞爆個站佢囉
Cls
原來香港依個地方已經係警察大於基本法
離滅亡不遠了
黑警仆街死plz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞