[PC] Battlefield 1 討論區 (1)

416 回覆
4 Like 0 Dislike
pish

唔通要等新 dlc 出左先會多人番

法國dlc
屌 都係玩返bf4算 bf1手榴彈同shotgun實在太op 又睇唔到個場仲有幾多ticket 試過幾次一入ser 就已經輸撚左 仲有啲死大陸閪開外掛
我用6700cpu 1070顯示卡 16GB RAM win 10但唔知點解玩一陣 就藍MOON 係咪張卡唔夠勁 已經較低效
想問下你地用咩卡
我用6700cpu 1070顯示卡 16GB RAM win 10但唔知點解玩一陣 就藍MOON 係咪張卡唔夠勁 已經較低效
想問下你地用咩卡

藍mon係咪ram呀
1070 max哂都得喎
想問下你地用咩卡

你不如down番個bluescreenview 洗下因咩事而藍mon
想問下你地用咩卡

你不如down番個bluescreenview 下因咩事而藍mon[/quote]
無玩好耐 想問下有新野玩未
想問下你地用咩卡

你不如down番個bluescreenview 下因咩事而藍mon
[/quote]

我都係玩BF1會藍moon, 玩其他無事

6700k 1080
無玩好耐 想問下有新野玩未

有十字榴彈弓玩
想問下你地用咩卡

你不如down番個bluescreenview 下因咩事而藍mon

我都係玩BF1會藍moon, 玩其他無事

6700k 1080[/quote]
有冇超u / 超顯? 有嘅試下超低啲 冇嘅就run個stress test 睇下u / display card 有冇過熱
Telegram約戰group:

https://web.telegram.org/#/im?p=g143627342

RC:

https://web.telegram.org/#/im?p=g143627342

RC:

屌 笑撚死我
用架電單車 撞到成架重坦飛起成兩層樓咁高
Pish

多D人入黎玩

RC:

Push

多D人入黎玩

RC:

唔怪得D人去晒玩PS4版,尋晚又遇到CHEATER,最誇張係隱形人支槍係度浮下浮下射死你,做到出晒面
想問BF1 有無得同frd兩個玩戰爭故事模式?淨係諗住同frd兩個自私玩
見特價買左黎玩
玩醫療兵中距離竟然唔夠smg, machine gun射係咪痴撚線
shotgun距離我幾十米一樣射撚死我
我對上一隻fps係moh:wf都玩到1.5kda score per mins仲要係top10%
依隻我玩到係咁死真係痴撚線
見特價買左黎玩
玩醫療兵中距離竟然唔夠smg, machine gun射係咪痴撚線
我對上一隻fps係moh:wf都玩到1.5kda score per mins仲要係top10%

同埋我明明d毒氣彈煙遮左我一樣係我對面射鳩死我係咪咁撚好眼力呀
Push
想問BF1 有無得同frd兩個玩戰爭故事模式?淨係諗住同frd兩個自私玩

同問, 想幾個FD一齊玩對電腦

同問, 想幾個FD一齊玩對電腦

無架, 得單人電腦
見特價買左黎玩

同埋我明明d毒氣彈煙遮左我一樣係我對面射鳩死我係咪咁撚好眼力呀

如果自己剩番少少血就會俾人鳩射都死

有時俾人 spot 左就有個紅色 icon 頭頂
見特價買左黎玩

如果自己剩番少少血就會俾人鳩射都死

有時俾人 spot 左就有個紅色 icon 頭頂

玩咁幾日好少見人spot囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞