[PC] Battlefield 1 討論區 (1)

416 回覆
4 Like 0 Dislike

https://www.youtube.com/watch?v=vPS7ggNEJn4&feature=youtu.be
新地圖 Giant's Shadow
Available 12/20
Origin 全店30%off,買左高級版
https://www.youtube.com/watch?v=vPS7ggNEJn4&feature=youtu.be
新地圖 Giant's Shadow
Available 12/20

有弓
岩岩貼錯左係ps4區

死到唔想玩, 一出又死, bf4果陣k/d都有1.8
依家得0.6
岩岩貼錯左係ps4區

依家得0.6

做中距離偵察兵(範圍80-150m)刷K/D囉, 呢個範圍幾好刷, 因為呢個距離頭唔難瞄, 而且亦都要keep住走動follow番大隊

我初初玩成日玩偵察兵, K/D keep住過2, 之後打assault只能keep K/D>1.2, 拉下拉下已經跌穿左2
岩岩貼錯左係ps4區

依家得0.6

做中距離偵察兵(範圍80-150m)刷K/D囉, 呢個範圍幾好刷, 因為呢個距離頭唔難瞄, 而且亦都要keep住走動follow番大隊

我初初玩成日玩偵察兵, K/D keep住過2, 之後打assault只能keep K/D>1.2, 拉下拉下已經跌穿左2

Assault medic都係超易死, support都仲可以屈下mortar
同埋成日開槍先都俾人反殺
Battlecheat 1
pish
岩岩貼錯左係ps4區

依家得0.6

Assault medic都係超易死, support都仲可以屈下mortar

唔識講, 玩住偵察兵pick up番D戰場感覺先
今集我玩偵察兵起身, 好快打得好
ps4行動好似冇人玩
次次入到去都係自己開場
第一次

由開場畀人禁到得番一兩個點
想轉隊又轉唔到唯有頂硬上
用偵察兵10LV槍躲係BCE點中間D草
KD<1打到上18/8熱血追返d tickets
六七百tickets個時開始咬住唔放
到九百個時交換左幾次領先數
990個時我方領先但得3個點
領先4...3...2...1...999 VS 999
唔講了熱血反CUP熱血保TIC
有冇人覺得啲勳章好難解

如果啲目標可以同時計就好 唔好逐層計
岩岩貼錯左係ps4區

依家得0.6

我初初玩成日玩偵察兵, K/D keep住過2, 之後打assault只能keep K/D&gt;1.2, 拉下拉下已經跌穿左2

唔識講, 玩住偵察兵pick up番D戰場感覺先
今集我玩偵察兵起身, 好快打得好

正常應該係assault 同support無咁易死,因爲哩集交戰距離短
哩兩個class D槍可以近距離屈hip fire
尤其你解咗m1918 同BAR trench之後你會發現隻game變咗easy mode

如果你主玩medic我建議用mondragon storm/cei regotti optical, 唔好裝刺刀 (因爲延遲舉槍速度)
哩2枝槍好在夠定, 中近距好打過用鏡嘅槍

ps. 小弟用medic起家
一到星期六日對住班日本國旗 打到無晒心機......

呢期成日見到堆「八路」Avatar
留名

我今日都撞到個

我今日都撞到個

其實係咩來
戰隊
高級版係咪聽日有得玩新map?
點解asia無人玩hardcore
玩狙玩到停唔到
高級版係咪聽日有得玩新map?

YES
點解asia無人玩hardcore
玩狙玩到停唔到

想問下support 咩機槍好 已解bar 我覺得路易士手感好 但近戰殺唔到 支100飛槍用落一般 bar彈少得可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞