[PC] Battlefield 1 討論區 (1)

416 回覆
4 Like 0 Dislike
點解唔用discord
Btw pc版好似好少人玩

本身我地用開Rc
點解唔用discord
Btw pc版好似好少人玩

有無興趣Join埋我地玩?
我地既Platoon

歡迎入黎 RC JOIN我地一齊玩

RC:

Telegram約戰group :

https://t.me/joinchat/AAAAAEKE8jzVN_hZtHHd-g
某情度上發覺成日比RANK 10槍屈機 利伸新手
某程度上發覺成日比RANK 10槍屈機 利伸新手
push
push
push
push
點解入某D OFFICIAL SERVER 會變哂全部LVL 0 , 同埋只能用某部份槍
點解入某D OFFICIAL SERVER 會變哂全部LVL 0 , 同埋只能用某部份槍

可能bug左?
Push
發覺完全冇人玩they shall not pass果4張圖既
發覺完全冇人玩they shall not pass果4張圖既

係呀
多數都係玩番新Dlc槍

係呀
多數都係玩番新Dlc槍

明明呢4張圖都好玩 , 同埋Operation又係冇人玩 ?
我睇youtube 片會見到人地枝sniper 鏡反光?

點解?
thanks
我睇youtube 片會見到人地枝sniper 鏡反光?

點解?
thanks

反光係(狙撃手)既槍
屌真係好on9 未撚試過可以夜晚玩到行動模式 入撚咗10幾次場都冇人 痴撚線
屌真係好on9 未撚試過可以夜晚玩到行動模式 入撚咗10幾次場都冇人 痴撚線

依家好似好少人打行動模式

明明行動模式先係最撚好玩 屌 on99
咁搞法 遲d ea可能出個dlc淨係行動模式

明明行動模式先係最撚好玩 屌 on99
咁搞法 遲d ea可能出個dlc淨係行動模式

Btw
我地每晚多數會係RC到傾住玩
有興趣既入埋黎一齊玩啦
RC : 26928873
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞