[PC] Battlefield 1 討論區 (1)

416 回覆
4 Like 0 Dislike
想問下買PC標準版, 會唔會有D咩地圖玩唔到 OR有咩野會用唔到 ?

標準版無得玩新場同新槍
如果要玩Dlc 就要買premium pass
想問下買PC標準版, 會唔會有D咩地圖玩唔到 OR有咩野會用唔到 ?

標準版無得玩新場同新槍

姐係想玩新槍+新圖就要買埋 premium pass ? 但係買完之後D野係免費玩定係都係要比錢

標準版無得玩新場同新槍

姐係想玩新槍+新圖就要買埋 premium pass ? 但係買完之後D野係免費玩定係都係要比錢

買完啲野係免費玩

標準版無得玩新場同新槍

買完啲野係免費玩

DLC d 槍都 ok... 起碼有新野玩
仲多唔多人玩?
放大假想玩返
仲多唔多人玩?
放大假想玩返

每晚RC都有十幾個一齊玩
歡迎入黎 RC JOIN我地一齊玩

RC:

Telegram約戰新group :

https://t.me/joinchat/AAAAAEKE8jzVN_hZtHHd-g
請問隻GAME OPTIMAZED 得好唔好 R5 1600 + GTX 1060 6GB開中效應該順 ?
岩岩見到E家DISCOUNT緊
請問隻GAME OPTIMAZED 得好唔好 R5 1600 + GTX 1060 6GB開中效應該順 ?

見佢寫min i5 6600K
我果粒係i5 6400T 比min差少少
其他spec都過min requirement
較low行唔行得過?
(細個唔識嘢買左廠機 Alienware Alpha r2 i5 6400T GTX960 8GB RAM)

見佢寫min i5 6600K
我果粒係i5 6400T 比min差少少
其他spec都過min requirement
較low行唔行得過?
(細個唔識嘢買左廠機 Alienware Alpha r2 i5 6400T GTX960 8GB RAM)

應該玩唔到
想問下GAME入面有冇得轉中文 ?

你安裝時揀中文

買game啦 唔洗再諗

買game啦 唔洗再諗

早兩日買左

買game啦 唔洗再諗

早兩日買左

歡迎入黎 RC JOIN我地一齊玩

RC:

Telegram約戰group :

https://t.me/joinchat/AAAAAEKE8jzVN_hZtHHd-g
Push
push
push
Ps4撚入黎say個hi, 一個玩好悶
點解唔用discord
Btw pc版好似好少人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞