有冇正統巨蟹巴絲入黎吹水

1001 回覆
29 Like 57 Dislike
有冇巨蟹女係上升水"并瓦"? (唔識打sor)
我之前又係同個獅子女好好傾
之後衰上心得濟𠳏死咗佢
放低咗 都係會諗起
不過真係會隨時間丟淡
入黎睇下大家傷勢

好似無撚得救
點解我蟹仔會咁硬頸
好彩鬧交好少 但成日觀點唔同就會討論
一討論起獅子座唔想咁快就讓步/認錯
試過幾次兩個都唔肯讓步 我又好要面 明明都俾佢說服到都唔會肯收口
依家係我放低曬自尊同面子 咩都唔同佢拗
試過直接同佢講我好要面 下次拗到咁上下俾個下台階我得唔得 佢次次都唔會 最後係我自己俾自己一個位落先會完
我都唔係次次都一定要講贏佢 只係有啲事情根本唔係對立面 觀點唔同佢都要質問我點解 解釋完又繼續反駁我 真係好攰
白羊仔同蟹女 點睇
有冇蟹仔女都係會耐唔耐收埋自己 拒絕同外界交流
想追一個山羊女可以點做
我巴
巨蟹女同水瓶男 係點?我發覺我真係唔了解水瓶..
我明 我係典型獅子 好要面 好怕同人死拗
要讓步唔難但至少俾我落到台 如果對方一味想拗贏我會炆到唔出聲
不過久而久之就連討論都唔想 因為怕嘈到互不相讓既局面好難睇
咁落去好辛苦下 我同ex都係咁
不過我個蟹仔唔中意嗌交 我發完火講完就會無癮唔再嬲
對獅子女太進取係大忌黎
會覺得未追到已經chur 追到仲得了既
要吊下佢地癮 先會覺得你有挑戰性
fd搭fd食飯識
冷戰呢招唔好用落巨蟹到
佢地亂諗野得黎 仲可以唔搵返你架
我一定沉唔住氣會認輸先搵對方 咁無咩意思
我巨蟹女 男友水瓶 就嚟一齊咗三年
相處都ok 可能佢未拍過拖 一齊前期激嬲我 佢唔太識氹我 要調返轉頭教佢 不過教完 都係時做時唔做
同埋有時水瓶真係有D難捉摸 好多野都要諗好耐
我男友性格比較女仔 不過佢真係好錫我 又好就我
絲打 你情況係點?
咁我係咪要搵番佢呀
我而覺佢地唔識氹人 同埋真係唔知佢諗咩 不話分左手了..
你地做咩傾傾下斷左既
如果驚冇左就借啲意覆下佢story個啲啦
咩叫正統巨蟹
問了不該問的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞