有冇正統巨蟹巴絲入黎吹水

1001 回覆
29 Like 57 Dislike
唔主動去追返就肯定返唔到轉頭
通常都係俾人磨到冇晒耐性,對你徹底失望先會主動提出分手💔
但自己點都會有啲唔捨得,你要俾佢知你有幾珍惜佢啊🙁
蟹女都係安全感行先🦀再之後就睇有冇將來
但無論我做咩,佢都回絕晒
話唔想要..完全唔想同我再有接觸
同埋多唔多 蟹女把口就話唔想要 但其實內心係另一套想法
表面係乜都無所謂
但想你估到諗咩
估唔到又唔太傷心 因為真係可以就人
慣左就人
巴打做錯咗啲咩🤨?
有時都會表裡不一,可能你做嘅事未感動到佢,
但其實佢自己都未必知道你做啲咩佢先會返轉頭🙁
是好煩的
男朋友係巨蟹
成日覺得佢唔係好緊張我
又好少同我whatsapp
d人話巨蟹係暖男我都唔覺嘅...
其實佢係咪唔鍾意我?
唔識點樣唔顧及
多愁善感,多起上黎我自己都驚,控制唔到
好少陪佢
同你講既一樣,一次一次咁令佢失望
佢話 心很累 付出過同期待得到既野唔同
佢唔想再一齊
我都係咁...而家見都見唔倒就響度後悔...
女朋友係巨蟹
一齊左一個月 已經feel到佢對自己好著緊好投入
痴身不過我中意佢痴身
不過成日亂諗野
女朋友我愛你呀
無錯,唔知蟹仔係點,但蟹女嘅我都係咁,
俾對方消磨晒耐性,覺得好攰好失望就會主動離場
不過要提醒巴打,蟹女好易心軟,
如果你視對方為結婚對象,想同佢有將來嘅話,加油啊
點解我的蟹仔一走冇回頭
真係估唔到佢會走 心狠
我真係視佢為我既最後一個,
但佢依家對我好冷淡
我仲搵唔搵佢好,定大家斷聯一段時間?
其實巨蟹座男仔係諗咩
多愁善感、極之缺乏安全感(尤其當處於唔受佢控制嘅局面嘅時候)
佢都會掛住你嘅,可以冷靜一排先,等大家都諗清楚究竟想點,
但冷靜嘅時間要拿捏得好啲,攤得太凍就會錯失時機。
講緊邊方面先?
依家搵佢 唔知講咩好 自己講咩都好似係錯 唔好話約見,同埋點睇蟹女講到出口話 根本都已經唔鍾意我
可能⋯⋯佢講嘅係真話
咁就cool煲都冇用了,因為佢已經對你好失望
共勉之
分左手就通常都唔會一切返
巨蟹成日乱諗野同收收埋埋 不過係好女仔
絲打 你都係咁認為?
真係咁絕
過來人身份,去到咁絕,多數都係
係咪無聲的關注 就係對佢最好的祝福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞