[I/A] 寵物小精靈新驚 Pokémon Rumble SP (2) 齊捉啟暴龍, Ios仲未有

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
同一隻寵捉得多其實有咩bonus
圖鋻入面click 你想睇ge pkm有講
加極小量CP
同一隻寵捉得多其實有咩bonus
圖鑒入面click 你想睇ge pkm有講
加極小量CP

捉400加得13

雷鳥
黃腳雞巴打,我玩左兩日 宜家卡係雷島15隻長牙豬

1.應該集中升地屬同火屬齒輪? 定升一般屬?
2.D寵應該集中刷邊隻好?火焰雞?定小火馬/烈焰馬
3星踩踏唔夠一般齒輪 唔係好夠力 但其他屬唔知刷咩技好
踩踏以外就刷剋屬
pokemon水, 火系招式老是常出現

當你爆機之後
你手上所有野都係condom
2200以下cp都棄晒
反而我捉唔到佢指定隻寵 有捉示但係入極都入咗其他關
經常係咁, 唔係咁易篤中
有無泥巴魚 既座標
地圖最左下好似見過
試下先 唔該巴打。
明明 CP夠晒俾佢 阻住個進度好耐
哇,捉到 luv you bro.
佢仲要唔係 boss 但一千零一隻咁出來
地圖show個d pokemon只會show boss
所以我仲搵緊2隻非boss ge pokemon
Slugma

Milotic

Slugma

Milotic

要搵笨笨魚(Feebas) Boss
對於冇/少接觸過Pokemon嘅人嚟講, 唔記得佢係由笨笨魚進化嘅話真係會有可能Miss
近幾個MAP ge pokemon基本上都唔識

唯有升級齒輪
但我過800都唔夠打

同埋呢隻驚係咪單機驚黎
好似無乜交流

利:ios
想問火焰雞係邊到出 地圖又冇顯示 要捉左先可以打boss
if you trust
之前打火焰雞BOSS個位置附近會有
join discord group
https://discordapp.com/invite/zBdH2cb

有個sub chatroom專門share位置
自己search名
無記錯ge話....泡沫光線 係廢GE

https://www.serebii.net/rumblerush/pokemon/117.shtml
如果呢個網D數值堅ge話

Bubble Beam
attack: 12.23906
垃圾至極
無40其實都唔洗點用
(我都唔想吹奏踩踏, 但踩踏都有52

水系, 鹽水幾好用
攻好似都有50幾, 英文好似叫Brine
個人覺得3星好用GE技能:

普通系: 踩踏
水系: 鹽水
地系: 重踏

其他系無乜用過, 唔記得了
THX
但我講完即刻搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞