[I/A] 寵物小精靈新驚 Pokémon Rumble SP (2) 齊捉啟暴龍, Ios仲未有

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
打到灰
卡最後 學巴打玩集氣沙奈朵又唔得
用返肥大 集氣 雙9LV齒輪都唔得
睇黎係差SR
無肥大SR
CP就是一切
CP會影響埋你鏡影齒輪ge威力

中左我最愛五星沙奈朵
終於過到最後一關肥大
max CP方面
boss最高cp, 可以去到max, 甚至多10cp
我爆咗機, 佢寫MAX係2255, 我肥大3星有隻2263
其次到boss召出黎ge小怪, 會比boss低cp, max 2100幾, 未見過2200
最低係boss房外d pkm, 但數量多, 易d中4星, 不過cp都係低, 唔過2200
5星就爆高cp, +500~600都應該有
我隻多刺海馬5星2821 cp
噴墨海馬就2633 cp

刷到5星就易打好多了
再用埋哈古龍鏡影
再加一點運氣, 爆擊傷害

祝大家中肥大鏡影
會唔會太勁, 3131 cp!
預知未來好似好正
damage 51.27513
charge time 0.58 Seconds
又痛又快

又中水炮
水炮第3隻了

1. 蚊香蝌蚪
2. 噴墨海馬
3. 多刺海馬
咁多隻非神獸入邊我最愛係沙奈朵
係愛呀
我要肥大!

水炮戰隊
打耿鬼有咩推薦
互相傷害
耿鬼

未開耿鬼
咁........鬼斯通/惡
我用刺龍王 鹽水 3星夠做

thanks,一陣試
打到了
2170CP沙奈朵 雙6lv集氣 哈古龍3lv
6LV集氣加幾多%?
佢效果值寫6 應該係6%傷

Basic Power Gears boosts a specific stat. At Level 1:

Charge Boost - Increase Pokemon Damage dealt after Charge Move by 1%.
岩岩打完個類似新手關
有D野想問
1. 呢隻GAME有冇AUTO?
2. 過左新手關之後D BOSS好似好難出?
3. D齒輪有冇話邊D有用D?
1. 好似ko新手島(第5隻boss)就有得auto
3. 加屬性cp為咗衝破打boss cp限制
而家卡住係680cp 過唔到打唔到boss
一定要靠升齒輪突破?
4星pkm個cp會高一截, 但可遇不可求

所以都係要升屬性齒輪
最終升到LV10夠了, 後面太貴
iOS 有未
唔會有
齒輪係咪有多可以賣
我見重覆獲得係俾強化零件
可以賣
拎強化零件強化
我就每樣齒輪留2件, mark做我的最愛
其他賣晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞