[I/A] 寵物小精靈新驚 Pokémon Rumble SP (2) 齊捉啟暴龍, Ios仲未有

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
唔集氣都打5000.....咩事
一腳踩死刷關個d BOSS

未捉到Mamoswine
聽晚繼續推圖
Op你刷左幾多普通齒輪
我先得一個10lv
卡比獸個期全力刷卡比獸
ALL IN晒升普通齒輪
其他齒輪無升
https://www.reddit.com/r/PKMNRumbleRush/comments/cehgk3/lets_talk_about_the_new_ores/
While previously max level 3h ores contained exactly 1 summon gear, they now contain 0-1. And the 10h ores had 4 summon gears, now have 2. All this with the ores having the same 0,6% chance to contain an SR gear. Means on average we now need to refine double the amount of ore for the same chance of getting an SR gear. Also it seems the number of regular gears in ores got nerfed, probably halfed aswell.

所有礦石內容(最高等級計)減半
開始後悔上個島冇用晒啲石
(而家7xx粒, 即係可以即爆兩個紫礦)
仲要連續兩個島迷失喺非洲大草原 (1粒SR都冇)
唔係咁pk呀嘛......
咁以後sr更加難中了
集氣真係屎咗好多
暫時應該唔洗玩集氣齒輪了
改到咁On9
本身已經無玩幾日 睇黎唔洗玩落去
玩法一樣
開齒輪減半
垃圾雞禁極都唔中
IOS有未
唔怪得開齒輪少左勁多野
無心機玩,等10個鐘開得果雞碎
Ios表示直接玩master算
力量齒輪少一半都正常
但鏡影齒輪(必殺) 少一半.....心淡ga嘛
睇下會唔會有日UPDATE改返10小時開4粒鏡影
隻game真係一般,諗住改走左cp好玩d
點知又黎整齒輪
玩返一日都係頂唔順
棄得
機已爆
仲要係剩差唔多一半時間

開始開齊圖鑑同捉傘店鳥雷鳥嘅漫長之旅
踩踏is the best
pokemon愛好者玩收集咁解
佢齒輪本身得0.3%開
宜家0.6% 嚴格D講係易開左
想問下招踩踏係咪有Bug
點解可以3千幾1下
唔係bug, 係feature嚟
有官方金手指仲唔謝主隆恩?
以前SR一直都係0.6%

同埋以前10%個d變晒做1.5%

以前開4個鏡, 而家開2個鏡
咁你話係咪下修咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞