[I/A] 寵物小精靈新驚 Pokémon Rumble SP (2) 齊捉啟暴龍, Ios仲未有

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
再打啲毛返黎再搵
我想問捉番黎d 野cp 係跟我個CP range? 唔關果關星數事?
姐我N 年前開到個5 星關,可以keep 住係到我升高左lv就番去捉d 高cp?
星數係睇有咩寵?
跟你cp range
星數只係隻pokemon難搵
過咗新手島就有得auto
想開4,5星關係咪純鳩撞

或者上fb/discord/reddit/lihkg睇人地SHARE位置
3 / 10小時先有好野 (鏡影齒輪)
除非你想玩運氣30min 開0~1鏡影
30分鐘: 0~1鏡影, 1力量, 500p
3小時: 0~1鏡影, 12力量, 2500p
10小時: 2鏡影, 44力量, 7500p

10小時 = 開20粒30分鐘
出到2粒鏡影你就打個和
Thx
鳩開左個5 星電刷下黎打水依貝先
點share位置?
刷左成日都冇鴨嘴火龍
依家刷緊靚技火焰雞 完全唔夠長毛豬打
我想問丟礦石幾點重置
AN機經驗
3星技最強係踩踏
一試上癮
我未試,但聽講無咗嗰個 bug, 仲夠力打非剋屬?
14:00 HK TIME
下面全部都係廢話

其實正常用唔晒10次
因為你多數掉ge係最新入手個粒
又放唔到去上面6格位
(我全部放10小時礦, 1格放3小時)
而你掉咗下面第7粒, 係唔會計次數

我每日開2粒10小時 + 1粒3小時
每日登入送3卷 (第7日送6卷), max留10卷
見有6張卷我就會用畀10小時礦 -> 變4小時
= 10+10+ 4(10-6) 小時 = 你ge一日
唔夠卷就10+10+3
用咗你就知
無bug都係最強
集氣快, 傷害範圍大 (打王同時清卒, 升鏡影bar)
傷害可觀

當然你有剋屬技又勁ge, 就緊係用剋屬啦
當年我都刷剋屬, 但一用踩踏就上癮了
有待大家驗證
而家d礦好似無再分level?
直接根據你現在ge關卡自動提升?
但無關係一般屬,升唔到 normal type 力量輪
btw 鏡影如果同屬,有無特別加成?
你望下d齒輪說明
有一般屬性, 係少d咁解, 慢慢升
好似無
thanks!!
依家轉風向努力搵水伊貝 point 先
以上係AN機經驗
可能唔適用於現在version
啲齒輪應該留幾多個
下下爆又唔知賣淨幾多個好
個人留法:

sr鏡影全留
其他鏡影留3
力量,cp 留2

(sr鏡影...中到先講啦......
以前10小時開4個鏡影, 開足2星期先中1粒
而家10小時開得2個鏡影)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞