我與part-time女仔的故事

198 回覆
40 Like 22 Dislike
會快出
你返工咁耐真係聽過有人同你講多多指教?
文呢?
lm
Thx
出文未
樓主俾popo捉左?
西瓜
lm
冇故睇...
雖然心入面全係不滿,但工作仍然係要繼續。Gay 佬Jimmy 捉咗我同Ben 一齊執鞋倉。
Alice 係鞋倉,一口咁講晒點樣執,快到我聽唔切,但Ben不停咁點頭。

「佢應該掂,等陣問佢點執!」我心諗。
「好,就係咁執,加油你地!」Alice 不負責任咁就走咗,留低黑人問號的我。
「大雄,你識架何?」我疑感覺惑咁問,
「哦」佢自然咁答,睇嚟已經有太多人咁叫佢。
佢留心仔細咁教我。
「你執呢到,我執嗰到。」佢留低呢句之後,我地就開始執嘢。
執嗰陣,我哋有傾下閒計(問下佢dse 點,想讀咩個d),但做嘢居多,因為我想快啲執好,去搵阿Wing 。
我以平生最快ge 速度,執好晒。留咗一句「我去幫其他人手」然後,頭也不回瀟灑離開。
然後,我靜靜走到衣倉。

一開門,見到佢慌忙爬起身。
「乜係到偷懶?」我嘲諷她。
「學某個人姐...」佢不甘心地回嘴。
「做乜返黎?係咪掛住某人呢?」佢接著說。
「唔係囉....我路過..咁咪幫下你囉」我臉紅口疾咁講
「真係?」佢走近,瞪大眼睛咁望住我。我臉變得更紅。
「唔駛你幫吖,你坐喺度,休息一下啦!陪我傾計啦!」佢接著説。
輕輕一推
我靜靜咁坐喺地下,佢都坐咗係我隔離。好近,近到我可以聽到佢嘅呼吸。
佢慢慢咁挨落我膊頭。
「你....」正當我想講嘢嗰陣
「如果你真係想幫手就借過膊頭黎 ...」
佢打斷我講野。呢刻,身為直男嘅我完全唔知道點做,只係靜靜咁借比佢,佢亦慢慢咁瞓著咗

我唔敢有太大嘅動作,驚整醒佢。我只係時不時轉頭望下佢,頭髮嘅芳香亦不斷咁飄向我。

「喂,唔好貪圖我嘅美色」佢打斷咗正在享受這般美景的我
「喂,借嗰膊頭比你都咁講野。唔借啦!」我緩緩咁起身。
「唔好!」佢一手捉住我,細聲地說。
「對唔住囉」佢更細聲咁講。
「咩話,聽唔到wor」我豎起耳仔地説
「聽唔到就算⋯⋯」佢不服氣地説

嘴裹說不,身體卻很誠實。我仍然借比佢,佢仍然挨住。

直到.......有人敲門。
突然如來的敲門聲,殺我地一個措手不及。
出咗
冇 安全
出咗
居然有文
lm
無錯
Thx
有文未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞