我與part-time女仔的故事

198 回覆
40 Like 22 Dislike
冇人會要
頂,以為已經出晒,點知已追到尾
未吖 ,請多多支持
出成個月都未出完,加速!
會快更
比人捉左去邊個星球
Anyway I’m back
「好阿」佢爽快咁答應咗。
「咁等陣一齊辭職。」我心裏暗喜。
雖然決定咗辭職,但都要做埋今日。面對着如此混亂嘅衣倉,我哋都要繼續執落去(畢竟係我哋嘅工作)。
話雖如此,我心卻不在工作,淨係掛住同佢傾計,同埋睇住佢認真工作ge模樣。
「咯咯⋯⋯」突然有人門門,打斷咗我哋傾計。
「你哋執成點?」一把乸型嘅聲線再次響起。唔知點解,我覺得每一次聽到佢把聲,都冇好事發生。
「還可以啦」我地異口同聲地說。
「你哋執得ok,咁Tony 你可唔可以幫下阿Ben 手。」Jimmy 問。
「不可以」我心中不斷想講呢三個字,但現實卻迫使我接受。
「去啦,Tony 呢度就得㗎啦!」阿Wing 向我俾個讚。
「但係.....」唔單單只係我想同佢一齊做嘢,再加上其實個衣倉好多嘢都未執,驚佢一個女仔搞唔掂。
話口未完,Gay 佬Jimmy 已經捉住我嘅手,拉咗我出去。
「仆你個街,阻住我同佢傾計都算,仲要搞我gay」我心諗。
...
「好阿」佢爽快咁答應咗。
「咁等陣一齊辭職。」我心裏暗喜。
雖然決定咗辭職,但都要做埋今日。面對着如此混亂嘅衣倉,我哋都要繼續執落去(畢竟係我哋嘅工作)。
話雖如此,我心卻不在工作,淨係掛住同佢傾計,同埋睇住佢認真工作ge模樣。
「咯咯⋯⋯」突然有人開門,打斷咗我哋。
「你哋執成點?」一把乸型嘅聲線再次響起。唔知點解,我覺得每一次聽到呢把聲,都冇好野發生。
「還可以啦」我地異口同聲地說。
「你哋執得ok,咁Tony 你可唔可以幫下阿Ben 手。」gay佬Jimmy 問。
「不可以」我心中想講呢三個字,但現實卻迫使我接受。
「去啦,Tony 呢度有我喺度就得㗎啦!」阿Wing 向我俾個讚。
「但係.....」唔單單只係我想同佢一齊做嘢,再加上其實個衣倉好多嘢都未執,驚佢一個女仔搞唔掂。
但話口未完,Gay 佬Jimmy 已經捉住我嘅手,拉咗我出去。
「仆你個街,阻住我同佢傾計都算,仲要搞我gay」我心諗。
鍾意睇就俾個正評啦
我以為有兩篇睇
出文啦
會快
聽日有文
文呢?
明日復明日
明日何其多
我仲等緊你架樓主
Thx
?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞