突發! 小米無線尿袋10000mah 啱啱香港出咗

349 回覆
99 Like 839 Dislike
真係有用?
想買
炸撚死你呀 大陸仔
無線係正在畀朋友充一陣,特別係type C.

不過我本身有小米尿袋2 10000就暫時唔會買 無線住。
我用緊小米電視4S 50吋 4K mon,HK$2700送到香港。
我覺得快速動態畫面的確係差d d。
功能上就好似小米盒子咁,裝android功能。
不過呢個價錢都算係咁。
如果好在乎畫質就唔應該買小米電視。
你揾人夾你netlfix 先啦

電話就死都唔買小米啦
尿袋就ok

收唔收齊香港電視網絡?
小你老母個臭米
無線=插唔到線=冇用?

wtf, 要盲反都唔係咁
請問邊度-20
衷心祝爆炸死全家
本來等2C尿袋,宜家終於可以, 充住iPhone tethering比switch 打爐,再type C比switch充電
完左啦
7.5w 好似只限Apple store 上邊賣嘅wireless charger

其它一律5w?
其實無線尿袋真係好無謂。

你屎袋就即係要帶出街用,有幾可係會放低屎袋然後放部電話去充電? ok 我當你係沙北坐低等人,我唔你會放低電話唔玩。

如果Size 一樣都叫多個功能好過冇,但同一電容量但即使厚1mm都係攞來托。
收得齊基本果d台 包括tvb viutv rthk,
得翡翠台有epg節目表,其他台沒。

但我住果度收唔到 香港開電視(奇妙電視),不過我唔care呢個台
其實係咪真係發雞盲?
都講咗幾百次.
係驚有時唔記得帶線出街個陣用
鬼唔知typc c 18w 叉得仲快咩!
正常18w 快充 iphone係會響兩下
所以我話如果尺寸無變係有好過冇,問題係佢厚左,重左。

而且「你記得帶尿袋但唔記得帶線」呢種情況,其實幾得意。
有帶尿袋唔記得帶線好出奇?
放低左唔記得放番入個袋度好出奇?
其實有幾出奇,
係咪咁都要撐
其實唔係好work
郁下就唔穩定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞