突發! 小米無線尿袋10000mah 啱啱香港出咗

349 回覆
99 Like 839 Dislike
小米尿袋,信得過既
無線係厚d架喇
5000 無線 會好d
10000無線大重 會sir跌
市面上都冇5000無線
講真,
就算有我都唔覺得食薄好多
尋日收左貨,用左一陣,有啲厚,無線叉Mate 20 幾快,叉Iphone X就一般.
Iphone 只support 7.5w 肯定慢過人
一堆18650 上面加塊識發熱嘅無線叉電板
LM
Momax有,$150
momax
momax咪又係大陸廠貼牌野
momax vs 小米 的話....

叉電的話點揀都係小米啦...

但PD線就可以揀momax
momax啲野唔掂
價位位又唔係特別平,又做唔到特別輕,
我fd有個無線尿袋,差電子子聲,即刻掉左
多口差電用過anker/xpower都係唔掂,
差住ps4手移山party 會子子聲,
換小米就無事,
而家所有差電野都係小米,一係日本野.
三星的會爆炸嗎?
小米无线充电宝采用ATL 4.35V电池,10000mAh。

三星电池采用力神4.4V高平台电池,10000mAh。

咁邊隻好d?
三叔薄好多
無線的話,apple認證的線都唔洗買?
ATL 香港公司開
力神大陸野
ATL iPhone都用緊
睇到有隻狗事後吹
比人捉到冇得回先講唔係5S?
算把啦
唔係要叫你要用小米
而係講比你知常識
講緊有人吹叉一次冇左上限冇左幾%喎
咁咪計囉 電呢去到上限30-40%一般人當佢死晒架啦
咁叉一次冇幾%叉廿次就壞晒電?
1.3A係唔會咁架
你咁講得證明左你唔識囉

而且你咪去用個電錶睇下佢幾多A囉
比證據出黎啦
人地寫明2.1A你走去拎去叉個1A電既係你問題
唔係牌子問題
你話唔喜歡某地出產既 唔喜歡某牌子 OK既個人喜好
唔好講到同A數同電流 某牌子就會叉壞電
係有咁既問題消費者委員會既測試一早講左啦(重點係跟本唔會)
你自己眼盲低智就係度散佈流言
 認錯!向全世界道歉啦
你既存在已經對唔住呢個世界
搞到其他人降智商
你當佢係有埋電嘅無線叉電板咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞