突發! 小米無線尿袋10000mah 啱啱香港出咗

349 回覆
99 Like 839 Dislike
唔係woo....

電器都幾ok下

空氣淨化器 幾好
體脂磅無問題....
牙刷...上次有coupon買支玩下...用咗成年又無事. 唯一缺點係 2個星期叉一次

掃地機械人 fd用緊....無投訴.

洗衣機冷氣機 呢d香港無得試就唔講啦.

之前hkepc個邊d人話小米電視都ok

咁overall d嘢都唔差啦

究竟邊隻尿袋先滿足到child登d麻煩人呢?

一見到小米就盲反. 有幾多真係用過佢d嘢先diu?
6.1上京東買149,今日收到貨啦
我開始覺得電視都唔駛買咁貴.

買3星 $6-7000一部又點?
兩年後壞已經同你講話無零件整唔到.
要換過部.

好彩d嘅...保養期內無壞嘅...
但又唔知點解3-4年就無啦啦壞嘅....

電視已經係越新越快死嘅年代.

以前3星部LCD電視用咗7年先壞.
依家呢部LG 用咗3年....已經換咗一次底板
小米啲嘢真心唔差 性價比極高
有冇人用過小米air pod
無...
因為佢淨係得普通話....

我睇中左小米個電動窗簾...
遲d有機會想換埋佢...

不過d child登仔會話, 肯定窗簾機都偷你資料

唔記得咗....早兩個月 有$50coupon 個陣呢個免運個陣買埋...
都幾抵用.

不個會偷資料嫁...小心d.
我都想買,怕唔識裝
verbatim係可以喎

你係咪唔識字
可以架大佬 不嬲用usb-c叉返個尿袋
verbatim 係under 三菱 差30蚊有乜理由唔買日本嘢買大陸嘢
dllmcfh
我屌你老母小米阿
打手死返去摺埋啦
用緊小米流動電源3, 容量20000, 差得好快
淘寶149減20
而家用緊 充得幾快
拎少樣野 不過要坐定定先充到
行既話 拎住好on9
小米已為正品小米行動電源投保「富邦產物產品責任保險單」產品使用意外之保險;每一意外事故個人身體傷害最高理賠金額為1百萬元,財務損失最高理賠金額為1千萬元,讓你使用更放心
小米已為正品小米行動電源投保「富邦產物產品責任保險單」產品使用意外之保險;每一意外事故個人身體傷害最高理賠金額為1百萬元,財務損失最高理賠金額為1千萬元,讓你使用更放心
岩岩先買左個2萬電$159
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞