【RIP Reyes】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMXCVII

1001 回覆
36 Like 4 Dislike
我只係講迷愛九成反燒
冇話反燒一定迷愛
Read carefully
Ok tmr night
今季stat咁樣fifa真係好難做
老啦突鬼咩 咩都有就已經唔駛黎踢中游隊
最on9高層開份肥約同獌match
暴年d人都未跌
Chamberlain: "I know what that meant to the Arsenal fans out there. [The win] was massive for us at Liverpool but ‘Once a Gooner always a Gooner’ thats what they say. I had a personal sort of feeling in game that we needed to get it done for all the people I left at Arsenal"
想問6:0係對邊隊
轟 爺爺1000場
大佬 班友(反燒)一定迷愛
=.=?
假阿
佢最尾個場已經無當自己係阿仙奴球員
兩閘應該幫手防守囉屌 下下走撚左去前場邊個做防守
要買翼幫手進攻
我不嬲撐燒反愛
由愛狗第一日搞政治波開始,我就堅定反愛
屎基泰爾都兩球頭鎚啦
愛狗先躝
燒就繼續踢但踢好d
愛狗又唔鍾意燒 成日都唔出佢做正選 咁高人工但無乜落場機會真係唔抵快啲賣左佢最好
不過話迷愛會反燒就冇錯既
燒咁撚廢決賽對面車仔都成場2,3個圍住睇實佢
睇黎對面仲ON9過阿迷

宜家個情況同季初屌RAMSEY果班人一撚樣
又可以睇下呢隊波無左OZIL 係咪會好左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞