【RIP Reyes】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMXCVII

1001 回覆
36 Like 4 Dislike
除非你話球會買右閘,將阿叔當係翼位嘅補充,或者box to box藍斯嘅替換品,你覺得o唔ok先
定係啲錢直接買翼好啲
阿叔再develop落去都打唔到閘

打3後都勉強,但4後完全唔識踢咁

點會唔洗買右閘
直接學Monaco跟FM買妖人
睇下會唔會好似佢咁差D降班
撇除決賽嘅超負面印象
阿叔下半季救火嘅表現係越打越有喎,
原本姐手姐腳爆速又無力,依家操到有爆發力,再加埋
本身都尚可嘅出波
同埋佢同比爾連都叫後生丫,都期待佢有得進步下
反而你話3後勉強,4後唔識踢嘅
左閘仲離譜啦
坦克下半季腳又唔上波又唔帶衝又唔衝連出波嗰招都冇埋
夢遺對快翼放題左幾耐呀
左閘連呃自己佢地下季會做得好啲都呃唔到啦
Agger,我立場係左右閘都急買㗎,

至少陣型上有多d選擇
投左
ALL GO
哈利卡尼(4分)
簡評:表現乏善足陳,上半場僅觸球11次,全場更只有一腳射門。隊友未能供應他固然有影響,但卡尼基本上亦從未真正能投入,以至影響比賽。艾歷迪亞(5分)
簡評:在熱刺需要入球時被調入場實屬奇怪的調動,球隊失第二球前頭槌解圍差勁,多少要負上責任
迪利阿里(4分)
簡評:總是浪費機會,喜歡「上腳」但卻了無貢獻,決定在禁區內笠射明顯未有失位的利物浦門將艾利臣比加,基本上總結了這位英格蘭中場令人失望的演出
蘭奴受傷無入選國家隊
係嘅,但已經預期垃圾阿清冗員嘅行動會係極不順利
失敗先會成長希望呀叔成材
早幾年fm勁到仆街
雲加回家吧
屌走爺爺牙拿
唔好累人
根本成條防線都要買
問題係budget有限
右後冇後備
中堅要一個正選
左後要一個正選
中場中又要一個正選頂藍
如果賣埋燒分分鐘要買2個中場中
又要一隻正選翼
40m + 賣人 d $ (ozil, mk, 埃, 梅)可以買到D咩番黎
大方向應該係青訓+買幻幻+一兩個即食
而家陣中一堆老弱殘兵如果scout team 眼光唔得等沈倫
阿叔夠係fm妖人
chinago
Fraser
grimaldo
rabiot
umtiti

一字排開
最大筆嘅賣人收入應該係細梅同張伯斯
佢地加埋埃應該賣到40m
燒同mk要送走佢地預左要轉會費補貼人工
竟然67%想monreal go
啞仔都有過一半要佢躝
痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞