【RIP Reyes】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMXCVII

1001 回覆
36 Like 4 Dislike
阿記就係差經驗老將 過30歲就開始不要
真 兩年後一億加盟疤
呢條友真係冇腳好波,係識帶波呀,但邊次射門唔係柯尿,射中間?

條友廢撚過禾仔。不過歐霸個球係靚既
大力神入波能力高過ozil 十皮啦
阿記邊個有大賽命
藍斯,禾仔
Xavier Amaechi可能唔續約
又少一個潛力幻幻
下年 又出新大賽球員 FA cup final
俾我見到班柒頭高層 走都走唔切啦
下年狼隊應該會all in 歐霸

如果落實到,以後曼城巴黎掉幾億出黎買人,阿狗都分到錢
UEFA President Alex Ceferin is considering introducing a luxury tax to European football in a reform which would allow rich owners to subsidise their transfer spending if they paid an equivalent amount into a communal fund that compensates rival clubs
牙樂第二次啦
北倫敦亞軍組合
25基
仲有人迷燒
成日隱形隱到波都掂唔到幾腳冇乜犯錯就搵其他人黎做遮醜布
梗係隱形啦 隊波進攻有幾多波到佢腳呀
下下由沙卡傳去兩邊 佢做就只可以駁腳 以前老野時代我燒邊會咁慘
走哂
咁仲要黎做乜
你覺得愛狗下季會走咩
燒又老一歲仲有歐洲球會買?
上年有?唔記得了
真係? reyes 04年就去阿狗啦喎
咁使撚佢咩
講真如果講墮後組織 沙卡可能仲好過佢
Ox果幅
之前傳佢係gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞