【RIP Reyes】阿仙奴18-19球迷吹水區 CMXCVII

1001 回覆
36 Like 4 Dislike
如果山燒去哂獌 兩個夾埋750k 真係好睇
拿羊都算 有人搵埋細爆黎講

乜奧燒依家折墮到要同個法乙仔比
無人接貨等到2021啦
屌燒唔提得人工架
屌你老尾品水師
850k養起一隊英超中下遊嘅bench
勁到仆街
未玩過類似遊戲
講完都唔知玩咩=.=
Wenger on #Arsenal's Europa League final capitulation: "I felt that in the first half we did quite alright but as soon as Chelsea scored the first goal, we collapsed completely. In the second half we didn’t exist. It was a sad night for us"
好掛住真翼 張仔 同牛奶仔呀
即時戰略 你一路㩒 隻game一路行 唔係一個個回合 唔比你諗好先行
我會覺得大家都迷燒係因為 佢係阿記有一定icon位置 而又真係俾左好多機會佢 無論之前定依家都好 佢打一場過強隊既比賽 真係好廢 當佢一走就代表住重建既開始
青春風最
好難想像今時今日阿PO 竟然屌燒佔大多數
竟然唔係屌愛狗
世界變
宜家屌緊佢果班起瑪有半數OZIL 續約果日喊哂口話真阿

證明愛狗帶風向去球員度有一手 早有RAMSEY 後有OZIL
屌愛狗多過屌燒
無辦法對波真係好廢
決賽比人入四球好撚羞家 依家一定要求變
不嬲唔盲反球員依次扮到明高狗同愛狗問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞