原來恆管班友仔既ocamp係咁玩

523 回覆
131 Like 22 Dislike
恆管都唔少靚仔
Btw 條仔more

想識?我組爸黎🤑

主角出現鳥
三大過黎留名

恒管全部女係臭雞,之前返工遇到件,賤到不得了

有冇屌過?
又矮 個鼻又大又闊 屌 我葡萄
唔知個傻閪入左黎睇個post未呢
入得ocamp 味又係雞
早知考差啲入錯cu, ocamp一堆時間用左黎討論選科策略同如何利用課餘時間預備未來一年的課堂
早知考差啲入錯cu, ocamp一堆時間用左黎討論選科策略同如何利用課餘時間預備未來一年的課堂

巴打咩院 未聽過ocamp傾呢啲
屌望真d發現自己識左邊條女

係咪細o 細o通常好撚學術...諗起都
有人想知再講

毒撚考到邊都係毒撚架啦

係咪細o 細o通常好撚學術...諗起都

正氣細o不知幾正
利申毒撚

毒撚考到邊都係毒撚架啦

口吻好撚似小學雞

好撚矮呀

不嬲矮又醜
中學蘇浙bd3嘅
利申同校唔同班,最尾我入到ou估唔到佢會入恆管
中學已經勁扮嘢,每年sing con一定有佢,勁懶高音,最尾一年唱六月飛湘唱到喊曬口,竟然有獎拎。

中學時期已經有幾個同校女朋友,極速分手,極速又第二段感情,以我所知所見,中五中六個時已經換咗兩個女朋友,好識食

好撚矮呀

不嬲矮又醜
中學蘇浙bd3嘅
中學已經勁扮嘢,每年sing con一定有佢,勁懶高音,最尾一年唱六月飛湘唱到喊曬口,竟然有獎拎。

中學時期已經有幾個同校女朋友,極速分手,極速又第二段感情,以我所知所見,中五中六個時已經換咗兩個女朋友,好識食

*霜
見過真人 矮撚狗公一名

好撚矮呀

不嬲矮又醜
中學蘇浙bd3嘅

*霜

六月飛霜黎唱sing con
到底係on9定白痴
呢個Tommy仔做沙田global work
利申識佢
我都識到隻恆管雞
上u之前已經有bf 扮哂野唔中意扑野
用埋套都話唔得 話有問題
玩完ocamp 秒速飛左條仔
宜家同個死mk拍拖 日扑夜扑 扑到連套都唔用
又話體外射米青無問題

利申 葡萄撚 好撚想中出佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞