原來恆管班友仔既ocamp係咁玩

523 回覆
131 Like 22 Dislike
我係嗰兩個女仔嘅Omate! 我想講佢哋兩個都係長情,佢哋都有男朋友! 佢哋完全冇速食過, 唔好聽D人講乜鬼嘢臭雞?
同埋雖然恒管係會玩,但係冇話你地想像中咁咩性開放?同埋咩恒管不及ive? 好多人都19 20分band 1尾dse哀左學生入黎讀,同佢哋上過英文堂,present , 英文真係唔差

你認真回我認真答
我只覺得恒管商科係勁,隨時勁過某啲8大
但除左商科之外,其他科根本係為左升格大學而強行砌出黎既垃圾科,
19 20分乜U都讀唔到,逃避現實讀SF DEGREE就大學生咩
IVE起碼叫HD出黎有一技旁身搵工,但恒管出到黎乜都冇已經輸左

btw 我中學有1x人入左恒管,又真係大部份都係臭雞

15分都入到啦 勁西咩商貨 識幾日就錫條仔有幾純

其實恒大最勁既科
係data science and business intelligence、新聞傳理、翻譯、中文、物流、金融同會計。
其他科
普遍好多MK仔同港女去 hea 四年
但裡面都會有少部分神人
可遇不可求

利申
恒大最垃圾個科 grad

恒管中文2左都入得

恒管冇33222唔收架喎

係撚咩 識人dse 兩科electives 都1咗 已經冇5科合格 最後咪又係入左去讀degree 之後好似係入到去叫佢另外上番啲補底班就算

利申 14年dse
恆管係咪係正既個爛桃花位 各位巴打既女朋友入咗恆管既話(其實恆管讀黎做乜 )真係恭喜你,準備散啦
btw su有無免費dom㩒黎用呀 小心周圍惹呀同學仔

你又俾恒管女笠帽?

我都係
改做痕管就岩
有圖先討論到架嘛

比你 右邊條腿正

味濃

右邊嗰個真心正 成績又好 我都想有啲咁既女
利申:中學同學
鄧詩敏 佢唔係諗住block哂啲人就可以洗底啊? 臭雞

我同佢咁老友都block我

你又係佢中同?
右邊條八婆 之前同佢條仔熟去食打冷
食撚晒成碟蒜蓉粉絲焗西蘭花 我地一條都無食過 汁都無飲過 仲要我地除公數 見字請回水啦八婆

好心你啦 男人老狗咁撚小家
想食咪同人講囉 定係毒到唔敢講野
同你食野我諗要榨汁分先叫公平

利申:路過
食撚晒成碟蒜蓉粉絲焗西蘭花 我地一條都無食過 汁都無飲過 仲要我地除公數 見字請回水啦八婆

睇到都笑左出黎 計埋啲婆仔數
條仔叫tommy yau
打槍垃圾黎
利申 打贏過佢

More

more

條女不知幾正幾索
不過畢左業先做左女神
利申 同中學

甲寅

條女好柒喎 當年佢溝隔離學校嘅師弟溝到出曬名

佢中一o個陣中分好撚柒喎
又多暗瘡 爛面

隔離學校嘅師弟都好似係出名食家

師弟more

more

條女不知幾正幾索
不過畢左業先做左女神
利申 同中學

甲寅

又多暗瘡 爛面

師弟more

幾個食家
我係嗰兩個女仔嘅Omate! 我想講佢哋兩個都係長情,佢哋都有男朋友! 佢哋完全冇速食過, 唔好聽D人講乜鬼嘢臭雞?
同埋雖然恒管係會玩,但係冇話你地想像中咁咩性開放?同埋咩恒管不及ive? 好多人都19 20分band 1尾dse哀左學生入黎讀,同佢哋上過英文堂,present , 英文真係唔差

你認真回我認真答
我只覺得恒管商科係勁,隨時勁過某啲8大
但除左商科之外,其他科根本係為左升格大學而強行砌出黎既垃圾科,
19 20分乜U都讀唔到,逃避現實讀SF DEGREE就大學生咩
IVE起碼叫HD出黎有一技旁身搵工,但恒管出到黎乜都冇已經輸左

btw 我中學有1x人入左恒管,又真係大部份都係臭雞

15分都入到啦 勁西咩商貨 識幾日就錫條仔有幾純

其實恒大最勁既科
係data science and business intelligence、新聞傳理、翻譯、中文、物流、金融同會計。
其他科
普遍好多MK仔同港女去 hea 四年
但裡面都會有少部分神人
可遇不可求

利申
恒大最垃圾個科 grad

恒管中文2左都入得

恒管冇33222唔收架喎

係撚咩 識人dse 兩科electives 都1咗 已經冇5科合格 最後咪又係入左去讀degree 之後好似係入到去叫佢另外上番啲補底班就算

利申 14年dse

吊,當年23334唔收 (2015 DSE
讀得恆管既女9成都係想含管姐

咁讀恆管既仔9成都係想屌閪姐
幾萬蚊一年 期間任屌 同幾百銀一次
唔知邊條數好計呢
識個恒管女仔話自己唔係degree

恒管以前有asso讀

more

條女不知幾正幾索
不過畢左業先做左女神
利申 同中學

甲寅

又多暗瘡 爛面

師弟more

幾個食家

講到尾,即係幾隻狗公
點解我要入hku,入恆大咪唔駛自己一個過情人節

溝返隻含管雞

樓上好多第一學府既巴打係到叫春

港大神科表示免費閪無人嫌多
其實點解條女咁豬都咁多人肯屌,香港地有閪大晒

唔知邊條數好計呢

所以人地咪一塊豬排同一個叉仔一齊 完美 排隊

唔知邊條數好計呢

當佢學費$80000/yr 一年365日計
平圴每日屌閪費$220
相比起幫襯一樓一 幫襯恆管2百蚊全日任玩
原來恆管仔數學咁勁
識個恒管女仔話自己唔係degree

恒管以前有asso讀

2015年cut撚左

甲寅

又多暗瘡 爛面

師弟more

幾個食家

講到尾,即係幾隻狗公

睇左圖 好柒

唔知邊條數好計呢

當佢學費$80000/yr 一年365日計
平圴每日屌閪費$220
相比起幫襯一樓一 幫襯恆管2百蚊全日任玩
原來恆管仔數學咁勁

唔講唔知咁貴 真係臭閪爛西都要屌先得 唔好浪費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞