原來恆管班友仔既ocamp係咁玩

523 回覆
131 Like 22 Dislike
我係嗰兩個女仔嘅Omate! 我想講佢哋兩個都係長情,佢哋都有男朋友! 佢哋完全冇速食過, 唔好聽D人講乜鬼嘢臭雞?
同埋雖然恒管係會玩,但係冇話你地想像中咁咩性開放?同埋咩恒管不及ive? 好多人都19 20分band 1尾dse哀左學生入黎讀,同佢哋上過英文堂,present , 英文真係唔差

係啊係啊 左邊個長情到做人第三者
咁既說話你都覺得出
我係嗰兩個女仔嘅Omate! 我想講佢哋兩個都係長情,佢哋都有男朋友! 佢哋完全冇速食過, 唔好聽D人講乜鬼嘢臭雞?
同埋雖然恒管係會玩,但係冇話你地想像中咁咩性開放?同埋咩恒管不及ive? 好多人都19 20分band 1尾dse哀左學生入黎讀,同佢哋上過英文堂,present , 英文真係唔差

係啊係啊 左邊果個長情到做人第三者
咁既說話你都得出

你認真回我認真答
我只覺得恒管商科係勁,隨時勁過某啲8大
但除左商科之外,其他科根本係為左升格大學而強行砌出黎既垃圾科,
19 20分乜U都讀唔到,逃避現實讀SF DEGREE就大學生咩
IVE起碼叫HD出黎有一技旁身搵工,但恒管出到黎乜都冇已經輸左

btw 我中學有1x人入左恒管,又真係大部份都係臭雞

恆管商科全世界咩排名呀
勁過8大
講出黎笑死唔笑死

恆管拎商科黎打飛機自high就真係勁過8大
恒管就死返去日日玩啦
學人講學術
係咪真係以為自己係大學生贏左82%人
中間個男仔好似係沙田initial 隔離間時裝店返工
左邊個女仔好多巴打都相認左了 上水某地區名校

恒管真係垃撚圾 ocamp唔好玩, 校園生活好似中學咁, 設備又係垃圾。同埋冇一個地方俾到人hea/玩, 約下人吹水reu 連dem beat都係個canteen門口 真係唔知做乜

恒管真係垃撚圾 ocamp唔好玩, 校園生活好似中學咁, 設備又係垃圾。同埋冇一個地方俾到人hea/玩, 約下人吹水reu 連dem beat都係個canteen門口 真係唔知做乜

我真係好撚同意
70000萬幾一年

我真係好撚同意
70000萬幾一年

嘩 咁咪好撚貴
屌你老母

我真係好撚同意
70000萬幾一年

嘩 咁咪好撚貴

設備又冇你地講到咁差既
但其他野真係totally agger
一上莊就成個經soc摺咗

我真係好撚同意
70000萬幾一年

嘩 咁咪好撚貴

設備又冇你地講到咁差既
但其他野真係totally agger

諗起樹大招瘋巴打數臭樹大啲設施添 恆管應該差唔多?
上面幫個兩個臭 同恆大護航既所謂omate唔該收收皮啦 一個女仔好人好者隨便錫人,跟住又要拎住個貞節牌坊扮pure長情,你講完自己覺得有無說服力?

恒管毒jj

識其中一條仔

係啊係啊 左邊個長情到做人第三者
咁既說話你都覺得出

笑死 望住張相講到咁長情咁純良你叫人點信

omate咁你有冇錫到tommy組爸 定係組爸揀組女黎錫架 柒個啲有無份架 ?話晒一家親呀嘛
恆管大學
一上莊就成個經soc摺咗

乜撚野經soc
[quote]一上莊就成個經soc摺咗

有無人今日睇佢 excon
屌 點解人讀恒管我讀恒管 我玩親d ocamp都無呢d野玩

條女好多水
利申: 屌過

條女好多水

之前ex恆管 一齊冇耐飛鳩我,轉個頭同左恆管女一齊

Ps好憎佢

條女好多水

Which
左邊條女好似唔係佢喎
塊臉都冇咁尖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞