原來恆管班友仔既ocamp係咁玩

523 回覆
131 Like 22 Dislike
中學友校同學留名

鄧顯仔

友校同學
中學友校同學留名

鄧顯仔

友校同學係雞係公廁

有無料爆?

知既上面都講得差唔多 我冇埋果堆
左邊個ex以前同佢班fd組隊北上叫雞係人都知
唔知左邊有冇惹到條仔啲愛滋呢
右邊條八婆 之前同佢條仔熟去食打冷
食撚晒成碟蒜蓉粉絲焗西蘭花 我地一條都無食過 汁都無飲過 仲要我地除公數 見字請回水啦八婆
含管
右邊條八婆 之前同佢條仔熟去食打冷
食撚晒成碟蒜蓉粉絲焗西蘭花 我地一條都無食過 汁都無飲過 仲要我地除公數 見字請回水啦八婆

估唔到 咁樣衰又肥又矮又呃人錢 仲要咁大食
聽人講右邊果個女仔 呃完條仔送對鞋分左手
仲要成日著
左邊條女岀名成面都係油💀

但上都上左邊 唔上右邊啦 右邊全身都係油

但上都上左邊 唔上右邊啦 右邊全身都係油

右面睇佢ig仲要男人聲 叫起上黎有feel d?
仲有次食雞煲 又話食得辣 我地嗌個大辣比右邊條女食都算 全日當我地伙計係咁幫你拎野飲 最仆街係話太撚辣之後咁肯夾錢 會唔會太撚痴線? 辣就唔比錢 利申:我就係比佢點果個

呢加條仔成個賓賓咁 雖然之前果個都似 唔知又比佢呃左幾錢 中岀左幾多次

呢加條仔成個賓賓咁 雖然之前果個都似 唔知又比佢呃左幾錢 中岀左幾多次

聽佢地講 依家條仔同佢各有各玩 各有各蒲嫁
又接受到條女一后十王
雖然條女都比人瘋狂中出好多次
但諗起都

又接受到條女一后十王
但諗起都

我聽人講你有份上過佢wo ching
多唔多毛毛先

又接受到條女一后十王
但諗起都

多唔多毛毛先

有呀
仲差d中出呀
好彩大腦及時控制返細佬
唔係愛滋病都黎探我
Btw ching你老母咩
仲有次食雞煲 又話食得辣 我地嗌個大辣比右邊條女食都算 全日當我地伙計係咁幫你拎野飲 最仆街係話太撚辣之後咁肯夾錢 會唔會太撚痴線? 辣就唔比錢 利申:我就係比佢點果個

咁寒酸
食雞煲都想唔夾錢

又接受到條女一后十王
但諗起都

多唔多毛毛先

有呀
仲差d中出呀
好彩大腦及時控制返細佬
唔係愛滋病都黎探我
Btw ching你老母咩

Tang Sze Man
識follow 一定follow 組媽
恆管都唔少靚仔
Btw 條仔more

想識?我組爸黎🤑

有冇contact
恆管都唔少靚仔
Btw 條仔more

想識?我組爸黎🤑

有冇contact

Sor睇完相 當我冇講過haha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞