原來 Xmen 嘅電影系列都有20週年

122 回覆
73 Like 5 Dislike
同埋係集數問題
netflix鍾意8集9集完
但條款一定要13集
不過當時netflix除咗house of cards
dd入到屋都幫到netflix既
logan
xmen既快銀真係拍得好好
xmen reboot真心唔錯, 但係唔知係咪角色局限關係, 加上角色都係超能力級
d打鬥好無聊, 敵人都唔吸引
同埋我xmen系列好似好執著於果隻豬嘴機械人
不過quicksilver贏marvel果隻9條街
十幾年狼人都唔知有邊個代替到
有冇人覺得狼人前傳1 個牌王幾型
Taylor Kitsch
ching sick ball
Being John Malkovich
磁力王大過x
因為佢一定要喺teen age 入集中營喪母
minimum:
2029 - (1945-10)
=>95

first class 版就:
2029- (1944-14)
=99

故事好難用一對90-100歳既人做政治主腦喎
然後件甲一定俾對方收皮
Hugh jackman=狼人
無人可以代替!
其實冇關係既,咁仲有其他xmen後生,以前咪又係咁拍,年長既領導角色
變種人係比實際年齡年輕得多

MCU好似話物色三四十歲演員做
[Usosad]
但唔知背景點設定
如果係x men 對thanos
會唔會係charles 控住thanos, magneto 輕鬆除手套
直接放棄兩老, 俾鐳射眼做大佬
不過隊長變左falcon就..
會唔會mcu設定原本彈手指死果d人復活咗
開始出現唔同能力變咗變種人
好難想像Xmen d角色同雷神iron man CA呢啲打好似兩個世界嘅人咁
有可能
spider man far from home就係咁樣解釋有mysterio同elementals
雖則mysterio其實只係位電影特效人員
即係點 電影特效人係佢角色設定?
first class嗰個alex都幾靚仔 點解好似無嘢做
兩咩個世界
不嬲漫畫全部都係同一個世界
foxmen fanboy以為自己鍾意xmen高汁啲
無錯
佢本身係0 超能力
淨係靠特技效果同表演魔術去搞鳩spider man

mcu唔知改成點喇

電影鳩估
可能elementals都係mysterio搞出黎俾佢扮英雄
ellen page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞