原來 Xmen 嘅電影系列都有20週年

122 回覆
73 Like 5 Dislike
連登facebook 有套好有心機嘅廿周年合集,但source 就搵唔到
https://www.facebook.com/lihkg.forum/posts/2282840441812676

多年Poster 集合
X men (1)

X men (2)

X men (3)

Logan

Xmen First Class

Xmen day of the future past

Xmen Apocalypse

Dark Phoenix

呢個系列去到Dark Phoenix 係咪就完結?
睇就一定要睇架喇
好想知 XMEN 同未來MCU會點接洽係點
迪士尼公佈咗XMEN幾時入mcu 未
唔好搵人再演狼人就ok
磁力王好撚型
其實後生磁力王同professor X都唔差
狼人呢個咁搵錢既角色一定會搵第二個做
最好就xmen大戰復仇者
時間線亂到飛起系列
其實Marvel收購左係咪一定會reboot?

有冇可能用番原班人馬?
phrase 5都未必有得咁做
到時我地個個變四/五十歲 D 演員我地又唔識
算好架喇 你睇下隔黎Terminator 而家2打後當無出現過
狼人外傳當無事發生過就無煩惱
前傳選角唔錯
希望去咗迪士尼唔會俾人搞彎晒
因為好多人連單一時間線同平行時空都分唔到
主角同導演都話當純外傳算
想繼續睇佢地做番
XMEN 加入MCU會唔好睇…
The New Mutants仲上唔上?
Emma Frost出咗兩次
DAY OF FUTURE PAST 之後咪無左 ORIGINS WOLVERINE 嗰個
年齡方面我都解唔到
First Class喺DoFP之前
未來人?
冰人好靚仔 不過正仆街黎
明明有rogue 但又走去flirt ellen page
剩係得first class係好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞