[狗會]電話投注員工吹水區 (9) 咁又一季, 祝大家早日脫離狗會魔掌

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
我都未收到..
有冇人知st個電話係咪29668111?
可以打去自己中心或者職員諮詢處29666778
收到MSN了
何君妖好煩
九月本身已經少race day
仲要取消一日
之後會唔會好似上次打風咁補返架?
頭場未跑取消就係為左可以補跑
過往取消全日比賽,如果按要番50%準備,狗會會當你個日番左工甘計50%

但如果今日我預先擒日請左今日urgent leave, 甘佢點計我今日?係照當我用左urgent leave個quota?定當我冇請假?
過往取消全日比賽,如果按要番50%既roster,狗會會當你個日番左工甘計50%!

但如果今日我預先擒日請左今日urgent leave, 甘佢通常點計我今日?係照當我用左urgent leave個quota?定當我冇請假?
何妖想係 921沙田 重複 721元朗恐襲,要提醒沙田人921 唔好出街
https://lih.kg/1580009

禮拜六跑馬,沙田手足小心
想問tsw 10月有無班開
想問呢度有邊位師兄、師姐有用過投注機個CTI功能﹖其實難唔難用﹖
我見隔離位有同事用嚟幫客投注馬同六合彩,唔駛問客攞戶口號碼login。
波可唔可以用CTI﹖
呢度有幾多位青衣同事﹖會唔會打算私下開個群組聯絡﹖
係到傾咪一樣 我本身無交換contact
有巴絲八到Tsw10月幾時開班
青衣同事+1
好多青衣同事
想問沙田有咩C4通宵更有位可以轉入去
我9月4日in完之後叫我等電話,但到而家都未有電話,係咪即係衰左,我係in天水圍天恆邨。
等下啦 我果時都等左成個月 同埋最近都幾夠人

我想問下帶智能手錶返工果時洗唔洗除 我見隔離位無人帶
唔打去問?
咁佢有無講或你有無問大約要幾時會有消息﹖老實講,一星期內都無消息,應該唔請。

麻煩再申請過
有幾多﹖每次問有無青衣同事,反應好冷淡。
青衣個工作環境俾大家感覺怎樣﹖
青衣中心咁細
正常都唔多人喇,仲要有上嚟
有巴絲番sg更?
EO應該有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞