[狗會]電話投注員工吹水區 (9) 咁又一季, 祝大家早日脫離狗會魔掌

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
越黎越鍾意鬧鳩D客,尤其係D蠢到仆街既廢老
有d客講三次密碼,三次都唔一樣
跟著仲屌我問我訓醒味 有冇帶耳仔翻工
好想問題佢有冇帶個腦黎送錢比馬會
係咪面試後一個月都無消息可以再申請過面試?
我認我係垃圾 9月4日喺天水圍天恆邨in完,到而家都無消息
Train到第五日先比人兜 好無面
有冇人知跑馬地972係咩zone?
衰咩
足球好難
當賺佢training d錢
一個月後再搵interview
無記錯既話 要簽咗約 正式番左一兩日先有得拎番Training錢...
佢最尾一日先衰姐,呢幾日既錢都有既,唔洗正式翻到工先
希望係咁...如果唔係好sad..
佢有抄低bank a/c no就應該有$$$
in邊間centre? 我記得以前training見過有個男仔同一個test fail幾次,都仲比佢係咁re test,test到pass為止,可能當時好缺人啦。試前你有冇抄低 記一記佢話會考既野?我記得足球佢會比超多tips,因為training個程式好舊有bugs,所以佢會講到明要點噤,順序,慌死你會噤錯咁。
有冇師兄可以解答下?
都成個月,再in啦...。下次in個陣你不如直情同佢講你好想做依份工,會認真工作+長做,博佢會感動即刻比training紙你
全個十月 係咪都冇獎金?
8成半獎金 400
8成獎金 250
其他就冇
佢問我點解想做呢份工果時,我答左我係學生,想返下PART TIME搵下錢。係咪唔可以咁答? 另外佢問我之前做過d咩,我淨係答左我之前考完DSE喺餐廳做過三個月,係咪要吹多幾樣?

過三個月,係咪要吹多幾樣?
佢問我點解想做呢份工果時,我答左我係學生,想返下PART TIME搵下錢。係咪唔可以咁答? 另外佢問我之前做過d咩,我淨係答左我之前考完DSE喺餐廳做過三個月,係咪要吹多幾樣?
我個陣鳩吹話因為好想增加工作經驗,而且因為每日都會服務唔同顧客,換言之呢份工作會有挑戰性,所以好想嘗試呢份工作
不過其實唔洗咁吹到咁on9
你show到大概知馬會做咩+你fake佢可以長做,應該都請硬
點ake佢可以長做? 可唔可以教下小弟? 衰左一次唔想再衰多次
咪就係話咪翻學都唔撞時間啊,一定翻到工啊,會一直做落去囉之類,佢認真唔會太理你工作經驗
fake佢可以長做? 可唔可以教下小弟? 衰左一次唔想再衰多次
唔該哂師兄 多謝提點
你地覺得聽日 有冇馬跑
啱啱收到msg今日唔使返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞