[狗會]電話投注員工吹水區 (9) 咁又一季, 祝大家早日脫離狗會魔掌

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
乜而家直頭唔請人咩?

本身又唔夠人,上面巴打而家直頭想加地獄硬都無得加
馬會搞咩?財困?
唔清楚
只係知telebet係我返過咁多份pt之中最hea 的一份工,hea到覺得自己係到浪費光陰
睇時間組別
WO 果D我諗可以12點開始訓到放工
R1,2,3 果D可以場場出去睇馬
最peak都係星期六日夜晚/海外馬姐
其他時間多數4-5分鐘1個call 無call咪係到睇波,telebet入面有播即場球賽
呢個真
啲阿叔同C9串撚過啲客都仲得
依家training 要考咩

行過聽見人吹水話好多野考
黎電話投注啦少一蚊但係可以屌客
之前看見有個做左成年既阿叔突然忍唔到爆左
大聲屌鳩個客,跟著個日之後就冇見過佢
其實幾佩服佢,可能佢想另類辭職
係咪日馬坐近主任果邊我好似有少少印象
好似係你係咪ST先?

個呀叔係咪白頭髮+留長頭髮
心入面比左個贊佢
間間都差唔多 咪又係咁買波馬六合彩
TW近你屋企咪揀TW囉
有無同事近期比人cut roster
以前基本上有賽馬嘅日子都一定有roster,而家比人cut到兩個星期先出得一日,我做咁多年都未試過!
我問左幾個朋友都無出現咁嘅情況

利申PS
馬更?我個更就最多就cut左啲翻工時間
但有識人新入職一個月,連12.26個日都冇出比佢
我唸真係爆哂budget
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞