歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2019年6月號)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
唔該巴打,但我啱先誤打誤撞用白電油抹甩左,依家搞掂lu
順便想問下有冇巴打知道Mg RX78 ver 3.0水貼邊度有
想問下mr.color隻N系水性油, 用筆油稀釋比例係咪隨意?
http://www.mr-hobby.com/itemList.php?cId=9
google過好似個個都唔同, 官網好似又無寫
之前新出左隻底色, 大樽d貴d, 但又係無寫比例
http://www.mr-hobby.com/itemDetail.php?iId=3002
等睇hg Destiny 素組
大林/淘寶

個盒好靚
估唔到一朝時就到咗
Gsc =垃圾公司,講完
有冇講到咁差呀,我雖然未有時間砌
模型嚟講gsc真係一般,壽屋都比唔上
始終啱啱起步,水口擺位同縮膠問題都爭啲
D膠係食玩級別
我買左隻紅蓮螺巖都覺得廢廢地
仲要冇膝關節
你講之前限量版果隻prototype?
回錯
原來冇回錯,但係睇唔出係食玩等級喎
Thxxxx
香港模型話全球最平都唔過誇
又唔係炒價何必淘

雖然網購大勢
但模型點都要有實體鋪先爽
剩係砌過gsc 隻石弓,啲關節一係緊到仆街,一係鬆過老江湖。反而啲膠嘅質素仲過得去
有冇巴打用漢莎噴筆?好唔好用?小弟想買支玩,唔知邊度平呢
終於買左刻刀
週圍都無巴打介紹個隻GT65
最後買左雙星牌刀柄加0.15刀片盛惠265
淘寶問左幾間龜泵+hd130都唔送香港

發生咩事
真係嘥多少少錢買個sparmax嗰個龜泵香港啲天氣用幾用就頂唔順
用過bmc真係返唔到轉頭, 不過我都有一套mad愛嚟粗用, 因為我經常跌刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞