今次簡直係主權移交之後最好玩既一次

244 回覆
3237 Like 30 Dislike
衝乜啫,有曬上次經驗
圍佢政總
有狗黎咪縮lor
佢哋企係到同幫手圍有乜分別
玩得最大係唔好上街,等惡法通過,睇制裁
我地要既唔係要撤法,係要英美制裁

咪話班人傻仔

阻止惡法只係止痛,傷口仍在,死慢啲咁解

然後物價再炒貴啲,鬥快跳船
點保障?
遊完行自動脫離中國?
人生有幾何有咁多大事發生

放心,只要一日係中國領土都有

你話遊行目的係脫離中國我會參加囉
正路黎講除非你個心底仲諗住有得救既我覺得唔洗諗反乜鳩惡法。快d過左佢等中共捉一兩個美國佬上大陸不公平審訊先係一鑊熟捷徑

呢班人為做而做,目光短到,咪又係行完慶功
阻到立法都係食住海底撈等下一波
Trump: Dread it, run from it, destiny arrives all the same.
香港俾港共奴才禁住玩左廿年
當ATM當自己王國當香港人玩具
呢廿年入邊成個香港民不聊生

無論之前反23條反國教雨傘都只係香港入邊既事
就算成功失敗都好都係繼續俾呢班賣港奴才繼續玩

到左今日
適逢全世界開始對支那既質疑
美國終於經濟制裁支那(唔係咩質易戰因為其他只有支那捱打)
仲要係共和民主兩黨既共識
連華為呢啲支那龍頭公司俾美國講一句已經可以收皮
香港呢個地方終於係世界上佔一席位
由何志平開始到華為太子女
好多歐美隻眼開隻眼閉既野開始攞出黎講
香港做左支那白手套咁多年
用香港個名洗黑錢、走資、買技術,走軍火、貪污為支那係第三世界開路、派間諜
所有野從來美國一早知道但由你繼續
但到今日終於有行動

適逢美國制裁支那
香港自然被放上國際舞台
支那因為國內派系勢力所以一定要強硬
而香港既呢班小奴才當然會跟住搖旗吶喊
其中一個行動就係「逃犯條例」

而有咩好得過香港有呢班俾港英照顧咁多年養到肥肥白白
97後就奶支攞著數
但對國際政治完全無認識既小奴才?

呢班由林鄭領班加一眾小奴才「官員」
係呢個時候仲加大力搖旗吶喊
推香港上呢場支那輸硬既仗既最前線

再加上呢兩日德國助攻
完全將香港放上國際大舞台
俾世界特別係美國睇清楚香港呢班小奴才既面目
只要美國立香港人權法
呢班小奴才既外美國籍同資產都會被凍結
再下一步就要希望美國向其他國家俾壓力特別係歐洲收呢班賤種皮

最後想講
呢次一次要有幾大玩幾大
有咩好得過今次既機會?
要單刀有單刀
要助攻有助攻

區區廿年係歷史長河係完全唔算啲咩
唔好睇得咁狹窄
有啲野去到極點自然會有變化
清朝、蘇聯、好多例子

今次要有幾大玩幾大 一定要同呢班賤種玉石俱焚
唔係五毛,你可以以話我宣傳失敗主義,

其實跟本過左過逃犯條例最好,等外國有口實去落實香港人權法,取消香港關係法。
現實係有冇逃犯有分別咩,你要坐政治監,一黎有洗頭艇,一黎已經好多人坐緊。唔好講到冇逃犯條例香港高度自治,司法獨法

其實依家反逃犯條例既行動係香港已經重覆出現好多次,23過唔到,有公安條例,不誠實使用電腦一條一條赤裸裸做緊23條既野,反23條係成功左咗又點

一舊屎總比兩舊屎好,最好一舊都冇,不過冇可能我冇辦法連一舊都唔被迫食,咁我寧願食多舊等比屎我食果個同我一齊食

根本唔脫離中共,香港只會不斷沉淪
想知跌吉 u汪 同 bbcondom點睇呢件事
成日都覺得連登風向=出面相反
9號請唔倒假,不了
德國佬識玩舊年已經批左難民而家先爆
搞大佢
俾其他人知道 香港人
並唔好恰
玉石俱焚 今次唔係你死就我亡 反正我都冇野可以再輸
幾大就幾大 燒賣就燒賣
中共自64之後都唔興玩殺人滅口,家陣興玩永禁+虐待....唔好咁多事
各位巴打
6月9號見 !
支持焦土,攬炒,中共統治,連自己屋企人都保唔住
以前美國冇出聲就日日幻想美國打救
好啦美國出聲送中一過搞關係法
你班人就全部沖曬出嚟喎過咗條例會畀支那拉
要企出嚟反對
又想無代價
又想有得益
香港人

就當送中條例過唔到
咁香港之後點?
咪繼續俾支那吸血囉
得閒又走出嚟講多次最後一次遊行
做完自我感覺良好就算
其實最間接助長支那蠶食香港就係哩班咁嘅人
星期一仲有人先再講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞