今次簡直係主權移交之後最好玩既一次

244 回覆
3237 Like 30 Dislike
香港俾港共奴才禁住玩左廿年
當ATM當自己王國當香港人玩具
呢廿年入邊成個香港民不聊生

無論之前反23條反國教雨傘都只係香港入邊既事
就算成功失敗都好都係繼續俾呢班賣港奴才繼續玩

到左今日
適逢全世界開始對支那既質疑
美國終於經濟制裁支那(唔係咩質易戰因為其他只有支那捱打)
仲要係共和民主兩黨既共識
連華為呢啲支那龍頭公司俾美國講一句已經可以收皮
香港呢個地方終於係世界上佔一席位
由何志平開始到華為太子女
好多歐美隻眼開隻眼閉既野開始攞出黎講
香港做左支那白手套咁多年
用香港個名洗黑錢、走資、買技術,走軍火、貪污為支那係第三世界開路、派間諜
所有野從來美國一早知道但由你繼續
但到今日終於有行動

適逢美國制裁支那
香港自然被放上國際舞台
支那因為國內派系勢力所以一定要強硬
而香港既呢班小奴才當然會跟住搖旗吶喊
其中一個行動就係「逃犯條例」

而有咩好得過香港有呢班俾港英照顧咁多年養到肥肥白白
97後就奶支攞著數
但對國際政治完全無認識既小奴才?

呢班由林鄭領班加一眾小奴才「官員」
係呢個時候仲加大力搖旗吶喊
推香港上呢場支那輸硬既仗既最前線

再加上呢兩日德國助攻
完全將香港放上國際大舞台
俾世界特別係美國睇清楚香港呢班小奴才既面目
只要美國立香港人權法
呢班小奴才既外美國籍同資產都會被凍結
再下一步就要希望美國向其他國家俾壓力特別係歐洲收呢班賤種皮

最後想講
呢次一次要有幾大玩幾大
有咩好得過今次既機會?
要單刀有單刀
要助攻有助攻

區區廿年係歷史長河係完全唔算啲咩
唔好睇得咁狹窄
有啲野去到極點自然會有變化
清朝、蘇聯、好多例子

今次要有幾大玩幾大 一定要同呢班賤種玉石俱焚
要玩大佢都要識做 6月9日點都要出黎
六月九一定要出黎
唔係話左膠式遊行有用
但最起碼都要有返咁上下人數去畀美國出香港民主人權法案呀
依家國際社會已經有兩個大國表左態支持
香港人自己都唔出黎就真係冇架啦
必先要令大家瘋狂
八國聯軍就最好 等班仆街永世做中國人
講得好
今次呢單野關乎每個香港人人身安全
一定要企出黎
保護自己屋企
香港加油
自己用英文寫埋個牌
德國
識玩緊係俾佢過等美國取消關係法
咁先迫到班廢中廢老同和理非出嚟暴動
咁就應該上街支持通過搞大佢啦
最尾嗰句
連自己同屋企人都保護唔到
算咩男人
【民陣6.9反惡法遊行】
日期:6月9日(日)
集合地點:銅鑼灣東角道
時間:下午2時30分集合,3時正起步
遊行路線:銅鑼灣東角道遊行至金鐘添美道立法會
直頭要一鼓作氣推翻港共政府佢,咁樣香港先有得救
好𠹌熱血
Agger
焦土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞