今次簡直係主權移交之後最好玩既一次

244 回覆
3237 Like 30 Dislike
我贊成玉石俱焚
唔用推翻港共為目標,送中根本擋唔到。
正如魯迅所講:「中國人的性情是總喜歡調和,折中的。譬如你說,這屋子太暗,須在這裏開一個窗,大家一定不允許的。但如果你主張拆掉屋頂,他們就會來調和,願意開窗了。沒有更激烈的主張,他們總連平和的改革也不肯行。」
當年十一哥,梁家傑,on my dead body 連住幾個星期上城市論壇講到面紅耳熱
維園現場個氣氛不知幾濃厚
無線亞視輪住報道話今日邊個組織聽日咩工會呼籲遊行
儲咗幾個月架道氣

而家全部走咗上網上
靜得多了
真,今次最唔同嘅就係唔只影響香港
俾中國拎香港續命對全球都冇好處
你岩,抗爭一定要做,比位外國入我既意思係無論依樣過唔過都好,對共匪係香港既管治都都冇分別,it is a illusion,所以我著眼係佢過左可以比口實外國政府,其實思維同你遊行引起外國注意一樣,不過冇理由引起注意後,唔比口實外國實行香港人權港,取消香港關係法就係做一半唔做另一半(仲要係最重要果一part)
温水煮蛙
玉石俱焚
69事件
而家玩法唔同左,越多人上街,就越會過
因為中國係希望香港人一直氣綏落去,喪失意志

制裁始終都會發生,但如果多啲香港人出嚟,個劇本會好睇啲
pish
成年人 唔知自己出黎目的係乜
唔想捐咪唔好捐
唔見左個腦?
連德國隊都出場助攻
港英隊 究竟可唔可以自己爭氣,追番半球呢?
攬炒
我望嘅係歐盟同美國制裁香港官員
無人叫你一定要捐
成件事最好就搞到好似雨傘咁上晒BBC等世界各大報紙
如果佢都仲係要過既 全世界就可以出師有名咁去制裁香港同中共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞