今次簡直係主權移交之後最好玩既一次

244 回覆
3237 Like 30 Dislike
請香港人支持特朗普
觀乎歷史,由開埠開始
香港每隔幾年就國際政治敏感架啦
世界級G點黎
只係和平多幾年
玩得最大係唔好上街,等惡法通過,睇制裁
我地要既唔係要撤法,係要英美制裁
你比喻錯咗
香港係玉,中國先係石呀
你唔要係你既事
香港人要既係保障自己既自由同人權
人生有幾何有咁多大事發生
六月九一定要出黎
中共愈玩得大 愈仆街得快
逼不及待好想玩玩了
正路黎講除非你個心底仲諗住有得救既我覺得唔洗諗反乜鳩惡法。快d過左佢等中共捉一兩個美國佬上大陸不公平審訊先係一鑊熟捷徑
翻譯:
xxxxxx, xxxxxxx。 快啲過左佢 xxxxxxxx, xxxxxx。

唔駛唔該
唔係五毛,你可以以話我宣傳失敗主義,

其實跟本過左過逃犯條例最好,等外國有口實去落實香港人權法,取消香港關係法。
現實係有冇逃犯有分別咩,你要坐政治監,一黎有洗頭艇,一黎已經好多人坐緊。唔好講到冇逃犯條例香港高度自治,司法獨法

其實依家反逃犯條例既行動係香港已經重覆出現好多次,23過唔到,有公安條例,不誠實使用電腦一條一條赤裸裸做緊23條既野,反23條係成功左咗又點

一舊屎總比兩舊屎好,最好一舊都冇,不過冇可能我冇辦法連一舊都唔被迫食,咁我寧願食多舊等比屎我食果個同我一齊食
寧為玉碎 不為瓦全
做天琦倉友都唔做支共隻狗
我講緊既正正就係呢個意思
做到就最好,果日第一時間去英國領事館門口,捉住d 港共官員,等佢哋同路易十六一樣下場
9號會去遊行嘅人
最好準備埋英德日文牌啦
兒登仔唔明,所以泛民先有市場,上返神枱,抗爭係要做,一定要做,不過唔係打稻草人
焦土派一直都係玩緊呢樣野
而家仲未玩到最盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞