‎‎PS4機主討論區(25) 好多Game仲未玩 [真]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
上星期razer做特價賣essential先599 錯過左既可以等月中amazon prime day睇下執唔執到好野
見UBI特價60% 想買隻Odyssey攝下時間
定應該等到暑假特價會再抵啲?
咁我再等下 , 見佢今次黃金版60%先第一次最平
我唔急玩可以等多幾個月先買
https://psdeals.net/hk-store/game/1536201/assassins-creed-odyssey-digital-gold-edition
求救 喇叭突然出唔到PS4聲
電腦同PS4 用同1個mon / 喇叭
(喇叭插落電腦 再用條兩邊都係3.5mm線插mon同電腦)

但開PS4時冇聲,電腦就正常
換過條兩頭3.5mm線都唔得
想問2k19會唔會更新埋家陣個陣容
$117想買黎玩下
會有人整最新陣容
買咗4k電視換唔換ps4 pro好
本身有部好舊嘅ps4
平放800-1000 補2000就得
官方唔更新了?
PS4有得UPDATE陣容?
入面有得較陣容名單
可以down人上網自製嘅update名單
畫面機能上分別大嗎?
我個部係slim 但睇過好多review都話好大分別下 特別係60fps已經抵玩
而家部舊機run得好嘈好大聲
咁多年差唔多啦 多塵
Days gone好辛苦終於爆機
呢排有冇咩rpg 好玩?
Sinking city有冇人有玩?
有冇咩RPG係好玩架...
類似以前tales of系列或者DMC都可以
TOV, P5, DQ11, 閃軌
千祈唔好玩FF15 你會好後悔
聽人講神諭:原罪2係正嘢嚟
睇過唔少game評,可以一試
5隻我只爆到P5,FF15
DQ11玩左10粒鐘太悶
TOZ玩左大半頂唔到,之後都無買
閃軌玩到2.....無買
dq11咁正都悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞