‎‎PS4機主討論區(25) 好多Game仲未玩 [真]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
我成過100隻 digital, 4tb + 2tb 先夠裝,
ssd 就480 ,只入要load得耐嘅game
巴打PS4 Pro係插咗兩個External HD?
我總共要比$206
可唔可以買200點數卡+信用卡比$6?
用usb ssd, 加內置2tb
4tb就儲爆咗同 ,要長時間玩但未玩嘅
可以
係咪有85折code用
買1年PS Plus可唔可以用??

原來要玩game換
其實冇乜特別game想買
所以顯得The crew 2特別抵
cls 個個都裝幾十隻game 我重裝左ssd之後得4隻game 真正玩既得fifa
因為要新會員,從未買過
我而家 7-11 比錢 $600+$15 手續費
唸緊去唔去比錢買
轉數快啦 $15都慳返
我都想加ssd
外置slim ssd係咪500gb要求
480gb用唔用到外置

我原裝500gb 仲有400gb淨
習慣部機得兩隻game 玩完就delete 再download
打電話問客服,佢聲稱去 7-11 會較快,2 小時就拎到 code,想問下此網站信唔信得過呢?見好似好多師兄都有買過

我想將 RD 2 + Spiderman + GTA V 實體賣出去再換

RD 2 + Spiderman 豪華版 + GOW + FIFA 19 + The Crew 2 全部下載版,充值完再 85 折,計完都係補多 $260,抵唔抵?
我都係岩岩比完錢等緊CODE
Spiderman不如用85折買DLC
FIFA20都就快出依家可以預購
即係你建議實體碟照保留,剩買 Spiderman DLC 算?
我都唸如果換多其他 GOW , FIFA , The Crew 下載版都未必會玩,RD 2 總一樣添
係 你賣完再買無咩意思
你都岩既,我前題都係為左 Spiderman 豪華版姐
但係初初唸法好似比多小小錢,就買多幾隻 game
咁研究下買 dlc 算
星期日客服都開,應該唔會掛!
唔緊要啦,我都係買左 3 個月到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞