‎‎PS4機主討論區(25) 好多Game仲未玩 [真]

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
借個fd隻gundam versus 黎玩
對上一次更新係18年年頭
本體唔齊機
DLC都唔齊
垃圾 賣5舊水

之前想買條iphone叉電點知拎錯android線。
咁啱ps4原裝個條壞左,拎左黎叉手制
減價特別色手制係咪sony store最抵買?
8591比左錢後大約幾時收到code?
用hsbc 信用卡, 未試過有手續費
無左折啦
8951用400蚊買左500點 最後續左1年psn 買左大革命 底特律 p5 夾埋用左340蚊左右 抵玩
而家買plus7折係咪已經係最抵屌
同埋8591有得買ps4既game?
唔知 但會買
放最舊板ps4連手制1200蚊!
點解買點唔買最貴嗰張
反正PSN錢包點都會用

我用600蚊買左750點
續左兩年加買左隻Spider-man
same 買左750續2年 其他未諗到買咩 買定唔怕
克制d算 年頭都買左幾隻game但未玩過
買the crew 2 定 need for speed payback 好? 邊隻多人玩D?
the crew 2 唔打算課金係咪唔洗買season pass?
thanks
又數Game
人中0,極2,Detroit
DBFZ + 戰國無雙4-2(未爆)
兩隻都有玩,The Crew 2地圖大啲
唔打算課金先要買Season Pass
唔該巴打,你覺得邊隻好玩d
我自己就對船,飛機興趣不大
但聽人講nfs payback做得仲衰過上集
係咪喺8591買psn點再買最抵?
想玩埋船就The Crew 2啦,記得買黃金版包埋Season Pass
有樣野唔係好明,假設我玩DriveClub,但Season Pass用英國PSN買,用香港PSN AC入Game用唔用到?係咪唔可以共用
或者咁講,如果只係想大地圖揸下車
兜下風,普通版夠玩,如果諗住同人爭第一,買黃金版,隻game真係好贏在起跑線
仆街仲要加價
watch dog 2抵唔抵玩
見佢63蚊
之前聽好多comment都話唔錯 幾十蚊抵屌啦 入gi周圍兜下都過癮
有無巴打知係yahoo 到買咗嘢幾耐先出貨?
星期1晚買完到依家都未轉status
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞